Cytat: Despero w Dzisiaj o 23:04:37
i nie płacić za jakąś pierdółkę załóżmy 15 zł, kiedy można mieć puszkę po pasztecie za 1,79 zł i do tego jeszcze mieć czym posmarować chleb...
Jak czytam takie rzeczy to od razu mam ochotę opuścić to forum i nie wracać. Stare PTK już niestety nie powróci.
Zasadniczo dajmy każdemu robić i montować, co chce. Jak to mówisz, stare PTK było inne na jego korzyść, ale było to w czasach kiedy jeszcze być może nie było młodych, "gniewnych" stać na Poloneza, czasy się zmieniły, to i coraz to dziwniejsze pomysły wpadają do głowy. Ale skoro spełnia to swoje zadanie, to pozwólmy temu działać.

Nie dziwię się Twojemu zdaniu, bo wiem jak profesjonalnie dokonujesz każdej modyfikacji, z dbałością o każdy najmniejszy szczegół i jak najbardziej nie dziwię się że Cię to razi, i podziwiam Twojego Atu Plusa.
Oczywiście pisałem to o puszcze z lekkim przymrużeniem oka, aczkolwiek bez żadnych docinek do kolegi od puszki, jedynie z małą dygresją do tego, co ostatnio dzieje się z cenami niektórych części do naszej marki. Pozdrawiam.