Właśnie mily24, wiadomo coś na temat tego Roverka?
nie mył dziś rano przypadkiem na Niebieskim Słoniu na Bródnie ?
Forum nie jest od bicia konia tylko od konstruktywnych komentarzy .
Żółty, czy bialy.. Lepiej zainwestować w chromowane obramówki Plastik w starym Polonezie razi strasznie..A tu malutka fotorelacja z rozpoczęcia sezonu organizacji youngtimerwarsaw:Świeżo ściągnięty z dolnośląskiego Borek z '80 w stanie robiącym ogromne wrażenie a tu caro 38 000 przelotu, blacharsko genialny! felgi za to wcale się nie sprawdzają ...Było jeszcze dużo, dużo rzadkich i zajebistych aut, ale nie znam się na zachodnich to się nie interesowałem..
Rover ma jedną zasadniczą przewagę, jak po pijaku dasz w pizdę na zlocie na jakimś kretowisku to będziesz miał szacun, a z OHV cię wyśmieją, żeś wieśniak i biedak.
w deszczowej scenerii troche brudny ale trudnoprawie jak brembo tarcze nawiercane nacinane i nawadniane
Tak po mojemu - parodia ... Zamienił stryjek siekierkę na kijek ;/
Motoshow Szczecin 2012 i oczywiście dałem czadu Więcej zdjęć i filmów na stronce http://www.facebook.com/pages/Project-Poldo%C5%BCer/136906539759795
Ładnie siadła ta felga, ale chyba mam coś z oczami bo żadnych tarcz na zdjęciach nie widać, przesadziłeś z kontrastem.
Co to jest za fela? :D Pierwsze felgi prócz Riali i OZ które mi się rzeczywiście podobają.
SeBa bardzo mozliwie bo czesto zdarza mi sie ta draga jezdzic, a ty jestes z okolic Dębicy?
Wąskie caro w orciari to jest nagorsze co może byc
Cytat: GSI w Dzisiaj o 19:11:16 Wąskie caro w orciari to jest nagorsze co może byc Czy mi sie wydaje czy on ma brązy?