Putin, kurde dziś w godzinie 16.30-18 jechałem tymi samymi szlakami i zrobiłem zdjęcia tych samych wozów co ty o.0
Od razu odniosę sie do numeru 2 ze zdjęć putina,(zielony fiacior) to złom gnój i co tam jeszcze chcecie, auto picowane przez handlarzyne i tyle
byłem, oglądałem, amen. Dodam jeszcze ze "pan" właściciel kręcił nim piękne bączki na parkingu wybetonowanym na zimym silniku, czego byłem świadkiem;) auto było malowane, rocznik sie z budą i silnikiem/skrzynią nie zgadza, jeszcze rok temu gość cenił go na 4,3k
numer 20. > roverek w origami, mam namiar na właścicla i jestem w trakcie negocjacji, bardzo miły,starszy pan, 1 własciciel, kolega z pracy poprzedniego właściciela mojej Vanilki
Putin, nawet sobie na niego smaka nie rób
Teraz ujecia z mojego dzisiejszego spacerku po Nowohuckich osiedlach
1. żuk wyciągnięty ze stodoły
2. kant uchwycony także przez Putina
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11. przejściówka 1.5SLE z fajnym, niespotykanym paskiem wzdłuż linni drzwi (już sie z tym spotkałem, na wąskim caro, na jednym ze szrotów w krakowie)
12.
13.
14.
15.
16. Ładny maluch na sprzedaż!
17. zastava z 1977 roku, również na sprzedaż
18. idealny ideał
folia na podłodze i fotelach
właściciel jednak nie skorny do sprzedaży
19. Kant z 1969 roku ze zmienioną budą w roku 1980, 1szy właściciel, obecnie auto w posiadaniu wnuka, autko w dobrych rękach, 20 lat starsze od mojego, a przebieg to jedyne 50 tysięcy km
Jak zrobie swojego będe z czym sesje strzelić
20. Bonus, kombo malucha i trampka :D
21. Maluch sąsiada garażowego
22. Cklasa na oryginalnych niebieskich szybach