przedłużona foremka do pierników jako wydech.
No właśnie myślałem, z czym mi się to kojarzy. Dobre porównanie.
Jedyne co może być gorsze od czegoś takiego, to być jak ci kretyni którzy tatuują sobie twarze, a potem się dziwią że nikt ich nie chce zatrudnić.
To tez jest totalny debilizm, żeby nie nazwać gorzej. Do tej pory nie mogę zrozumieć, czy to jest jakaś moda, czy "ch*" wie co? Ale nawet jeśli, to jakie gówno trzeba mieć w głowie, żeby nie móc kierować się własnym rozumem (jeśli oczywiście się go posiada) i robić bezrefleksyjnie to samo, co widzi się u innych idiotów myśląc, że to fajne? Wszędzie już to widzę, coraz więcej tego i to naprawdę jest nienormalne. Ale z drugiej strony, może i dobrze, bo człowiek z daleka widzi, że ma do czynienia z idiotą, który w skrajnych przypadkach może być niebezpieczny. A już najgorzej, jak w miarę ładne panny robią z siebie brudnopis, aż się wymiotować chce. Cały ten syf dociera do nasz ze świata, za pośrednictwem internetu, potem inni idioci to propagują na resztę i tak to się kręci.Jestem skłonny uwierzyć, że ludzkość naprawdę cofa się w rozwoju i cały ten obecny dobrobyt, obraca się powoli przeciwko nam.
Codziennie jeżdżę po Katowicach i zacząłem się przyglądać kierowcom taksówek. Z przerażeniem stwierdzam, że w ciągu ostatniego tygodnia, spośród wszystkich kierowców taksówek które minąłem, tylko dwie były prowadzone przez europejczyków, a wszystkie pozostałe ewidentnie przez ludzi z Bliskiego Wschodu, nawet w ich tradycyjnych ubraniach, dwie przez Hindusów lub co gorsza Pakistańczyków, a jedna była prowadzona przez Murzyna.
No i widzisz. Wróciłeś z postępowego, europejskiego kraju do tego zaścianku, a tu się okazuje, że powoli i mozolnie, ale doganiamy Europę i za jakiś czas, u nas też będzie tak nowocześnie i postępowo.Już to widzę, jak ci wspaniali i odmienni kulturowo goście, pokażą nam, jak należy świętować sylwestra, tylko niech ich jeszcze trochę przybędzie, bo na razie, to nie mają za bardzo z kim świętować swoich zwyczajów.
Dzisiaj natrafiłem na news że 21 czerwca w parku Görlitzer w Berlinie grupka imigrantów pobiła chłopaka, a potem zbiorowo zgwałciła jego dziewczynę. Jeden z zatrzymanych jest z Somalli, drugi z Gwinea-Bissau.
Podobno zdarza się to tam regularnie, a w 2017 roku Syryjczyk zgwałcił w tym parku kucyka w dziecięcym Zoo.
Pierdolone zwierzęta. Niemcy (oraz francuzi i inni) mają to, czego sami sobie nawarzyli, od dziesiątek lat ściągając do siebie tabuny tego bydła, które teraz mnoży się w sposób niekontrolowany, jak karaluchy. Nie na darmo większość tego towarzystwa, egzystowała z daleka od cywilizowanego świata. To samo mają w stanach z murzynami, gdzie przecież największy odsetek przestępstw, jest zdaje się wśród czarnych, choć oni i tak mocniej zasymilowali się z całą reszta, a i tam sprawa wygląda inaczej, bo to tak naprawdę jest społeczeństwo wielonarodowe i wielorasowe. U nas powoli chcą zrobić to samo, bo do tej pory byliśmy narodem względnie jednorodnym etnicznie, ale "przyszłość" nieubłaganie puka do naszych drzwi.
Oczywiście, żeby zaraz nie było, że rasista, antysemita, czy co tam jeszcze, to wśród tych dzikusów, są oczywiście ludzie cywilizowani, uczciwie żyjący i pracujący, a na dodatek, wykształceni, ale są oni mniejszością.
Baned wsiądź sobie do autobusu z ZTM ale linie nie obsługiwane przez PKM Katowice tylko przez prywaciarzy, np linie 51,672 co drugi kierowca to osoba ze wschodu, lub jakiś arab, lub kierowca o azjatyckich rysach twarzy. Mi oni osobiście nie preszkadzają i dobrze wykonują swoją pracę jako kierowcy. Jednak tak jak kiedyś kierowcy autobusów w UK to byli w większości nasi rodacy, tak teraz u nas dużo obcokrajowców za.fajerą siedzi.
Wiesz, ja tam do końca przeciwny imigrantom nie jestem, jeśli zachowują się ok, pracują itd. Nie popieram napływowej patologii, obojętnie czy są to brudasy w Polsce, czy polaczki w UK, bo w obu przypadkach przeważnie mamy do czynieni a z najgorszym elementem. Był czas, że po otwarciu granic, wielu naszych "uczciwych" obywateli, spierdoliło za granice przed wyrokami itd i tam odpierdalali manianę, robiąc nam opinie, jak kiedyś złodziej aut w DE. Niemniej, największym problemem są kolejne rządy, które zamiast dać ludziom godnie żyć i zarabiać w ojczystym kraju, niejako zmuszają co odważniejszych i bardziej zdeterminowanych do emigracji, a na ich miejsce ściągają dzicz z afryki i bliskiego wschodu, wygłaszając przy okazji hasła, że w Polsce brakuje ileś tam milionów pracowników i trzeba ich zastąpić obcokrajowcami. Przecież to jest oczywiste działanie na szkodę państwa i własnego narodu.