Hejka
CO tam
?
Fajny mam obrazek w podpisie ?
Oczywiście że ja też jadę , już mnie krew zalewa ze Szczepana samochodem ale wreszcie zaczyna jeździć i wyglądać jak auto
Moje też już prawie gotowe - została kosmetyka. Wiec punkt zborny jest jak najbardziej na stacji gazowej w Ostrowie - tradycyjnie już.
Do "stałych bywalców" wysłałem wczoraj wiadomość na gg - zrobimy "nowoprzybyłym" niespodziankę
mam nadzieję że mnie nie zawiedziecie.
A teraz tak:
Numer konta jest podany tutaj - z tej prostej przyczyny że artek wrzucał posta co się rozumie - ja nie mogę go edytować - stąd prośba do Administracji (lub do artka) żeby edytowal ktoś pierwszy post i umieścił tam poniższe dane:
Bank PKO BP
50 1020 xxxxxxxx 0071
Sebastian K***********
ul. ****
********W tytule przelewu należy KONIECZNIE wpisać numer rejestracyjny samochodu oraz ksywę kierowcy.
Wpłat należy dokonywać do dnia 20 kwietnia dlatego że przelewy dojdą 21 a to już jest czwartek a na piątek 22 jestem umowiony z właścicielem pola namiotowego.
Bardzo proszę również o zadawanie wszelkich pytań zwłaszcza przez ludzi którzy jeszcze nie byli.
Będzie niespodziewajka - otóż jeżeli pogoda pozwoli (a musi pozwolić bo zamówiliśmy słoneczko przez cztery dni) będzie można albo pokopać w gałę albo pograć w siatkóweczkę.
Po raz kolejny proszę aby każdy w miarę możliwości wziął czajnik elektryczny i przedłużacze - doświadczenia z poprzednich edycji nauczyły ze tego zawsze brakuje i możecie mi wierzyć - 10 osób czekających na 1.8L woda godującej się w czajniku to komiczny widok