Ciąg dalszy renowacji

nowy kawałek podłużnicy już pomalowany i zabezpieczony, zwrotnica z lucasami z prawej założona ( przy okazji wymieniłem przewód hamulcowy :D bo okazało się że w niektórych miejscach spróchniał),, spężyna twardsza i amor nowszy z tej strony też założony, próg pomalowany, wszystko z tej strony zabezpieczone na nowo bitexem i smołą z olejem w zamkniętych przestrzeniach pływało aż miło :D ale przynajmniej mam większą pewność co do pokrycia i zabezpieczenia
A tutaj kilka zdjęć z ostatnich dnia
Tutaj trzeba se było radzić :D bo pogoda nie pewna i wiadomo a nie było gdzie wjechać :D pomoc ojca się przydała, pies też pomagał :D chociaż zalezy jak kto się na to zapatruje :D jeśli zabieranie kluczy, ścierek i rękawiczek można nazwać pomocą

A tutaj stan na teraz narazie

Został jeszcze próg z drugiej strony niestety w gorszym stanie

jedna zwrotnica z lucasami, spężyna, amor i w sumie trzypiórowe resory założyć

reszta to wykończenie w środku i możliwe że błotniki z przodu wymienie, narazie zbieram na drugi tylny błotnik bo jeden już mam, wycieraczki nowe bo te już nie trzymają szyb :D tak powyginane, a do wyposażenia w środku planuje oświetlenie w podsufitce z tyłu i w bagażniku, nowa łapa ręcznego, zegarek z plusa i to chyba narazie wszystko z udoskonaleń, chociaż nie jeszcze antenę montuje :D