Jeszcze troszkę Mruku i legendy będzie można o elektryce układać
400KM....hmmm... Wiesz Mruku pomagam Ci to ogarnąć telepatycznie Przecież wiesz ze zawsze możesz liczyć na moja telepatyczna pomoc ;
Baaaa... człowiek uczy się na błędach i przez całe życie:) jak n ie bd pasowała to tu się pod szlifuje tam, izolacyjna pomoże na wszytko:D:D:D:D:D:D
człowiek uczy się na błędach i przez całe życie:)
Tak po mojemu - parodia ... Zamienił stryjek siekierkę na kijek ;/
Wąskie Caro bardziej klimatowe od Plusa bez wątpienia, Plus to taka fura do jazdy na co dzień Po zdjęciach widać że szanujesz Polonezika jak się tylko da szkoda, że lakier to nie srebrny metalik ale i tak ideał
Cytat: Arti28 w Sierpień 15, 2012, 16:22:44 pmWąskie Caro bardziej klimatowe od Plusa bez wątpienia, Plus to taka fura do jazdy na co dzień Po zdjęciach widać że szanujesz Polonezika jak się tylko da szkoda, że lakier to nie srebrny metalik ale i tak ideał nie no wiesz do ideału trochę daleko, na dniach zagoszczą czerwone siedzenia u mnie FSO zawsze miało szacunek obojętnie jakie by nie było, ale docelowo felgi z Plusa są założone aby były , póki nie znajdę szarych stalówek.
Cytat: mruk1313 w Sierpień 15, 2012, 16:24:57 pmCytat: Arti28 w Sierpień 15, 2012, 16:22:44 pmWąskie Caro bardziej klimatowe od Plusa bez wątpienia, Plus to taka fura do jazdy na co dzień Po zdjęciach widać że szanujesz Polonezika jak się tylko da szkoda, że lakier to nie srebrny metalik ale i tak ideał nie no wiesz do ideału trochę daleko, na dniach zagoszczą czerwone siedzenia u mnie FSO zawsze miało szacunek obojętnie jakie by nie było, ale docelowo felgi z Plusa są założone aby były , póki nie znajdę szarych stalówek.Ale siedzenia te montowane do 93 roku ? koła proponuję O.Z lub zwykła stal i pierwsze kołpaki
koloże
Co do tego, to nie szpachla. Fabryczna izolacja i podkład.[]