Świetna robota, gratuluję zapału i podziwiam wkład pracy i chęci. Nota bene też jestem studentem dziennym i rozumiem, co to za ból.
Czarno-czerwone wnętrze robi robotę, szczególnie bardzo fajnie i dokładnie obszyte fotele - dobry tapicer, a 430 zł to grosze za taką robotę.
Jedynie brak tego charakterystycznego guzika "Inter Groclin" na oparciu, ale to szczegół.
Jedyna krytyka z mojej strony dotyczy kierownicy i gałki skrzyni biegów, ale z naciskiem na kierownicę. Jakby to powiedzieć - kiera kompletnie psuje efekt końcowy Twojej ciężkiej pracy. To na niej obserwator skupia wzrok kiedy patrzy na Twoje wnętrze, odciąga uwagę od fajnie zrobionych zegarów i nie pasuje do wnętrza Poloneza, chociaż ciężko mi znaleźć wnętrze, do którego by ta kierownica pasowała. Chyba że statku kosmicznego - to tak.
Na Twoim miejscu sprzedałbym ją czym prędzej i nabył coś stylowego, nie rzucającego się tak w oczy, może jakiś używany Raid, Momo? Mam nadzieję, że się nie obrazisz i rozumiesz o czym mówię. Naprawdę szacunek chłopie za tę robotę, którą wykonałeś przy swojej Carówce.