Występują te moduły (PROXIMA) z wyjściami na 4 drzwi czy trzeba od razu dwa kupować?

Tak w ogóle to bardzo fajna sprawa to jest, zastąpi mi to przekaźniki które miałem w planie po dorwaniu siłowników na tył a i funkcje przydatne ma
Edit: Już znalazłem fajny opis działąnia tego modułu:
Sterownik PROXIMA MCS
Specjalistyczny domykacz szyb samochodowych z automatem - więcej funkcji niż w wyposażeniu fabrycznym.
Oprócz standardowego domykania szyb, posiada dodatkowe opcje, m.inn:
* Auto - zamykanie z przycisków
* Auto - otwieranie z przycisków
* Funkcja - wietrzenie kabiny ( otwieranie szyb do poziomu przed załączeniem alarmu )
* Funkcja - blokada domykania ( tylko z alarmem Proxima )
Sterownik zmienia manualne działanie przycisków domykania szyb w automatyczne oraz posiada dodatkowe funkcje z chwilą włączania alarmu bądź zamykania centralnego zamka.
Urządzenie współpracuje z dowolnym autoalarmem lub sterownikiem centralnego zamka.
Inteligentny obwód wykrywa każde niepoprawnie działające lub zablokowane okno i w razie potrzeby wstrzymuje zasilanie, aby nie uszkodzić obwodu (lub np. przyciśniętej dłoni), zapobiega to również przeciążeniu akumulatora lub silników domykających okna.
Domykacz szyb PROXIMA MCS posiada następujące cechy:
* Zmienia działanie oryginalnych samochodowych przycisków .
* Szybkie zamykanie - po krótkim naciśnięciu przycisku ZAMKNIJ.
* Szybkie otwieranie - po krótkim naciśnięciu przycisku OTWÓRZ.
* Przerywanie zamykania lub otwierania - krótkie naciśnięcie klawisza ZAMKNIJ/OTWÓRZ.
* Możliwość pozostawienia niedomkniętych szyb po uzbrojeniu autoalarmu (tylko z autoalarmem PROXIMA).
* Automatyczna nauka czasu otwierania i zamykania szyb.
* Programowanie pięciu opcji.
* Po dłuższym przytrzymaniu klawisza ZAMKNIJ lub OTWÓRZ szyba zamyka/otwiera się tak długo, jak długo trzymany jest klawisz.
* Domknięcie szyb po włączeniu, oraz otwarcie po wyłączeniu systemu alarmowego w czasie do 15 minut, lub 1 godziny (opcja). Po przekroczeniu ustawionego limitu czasu szyby nie zostaną otwarte (funkcja aktywna we współpracy z dowolnym systemem alarmowym posiadającym sygnał aktywnej masy po uzbrojeniu).
* Jeżeli system ma domykać przednie i tylne szyby, należy zastosować drugi domykacz który zamykanie drugiej pary szyb realizuje po 15 sekundach po domknięciu pierwszej pary. Rozkłada to obciążenie akumulatora, ponieważ podczas domykania następuje duży pobór prądu.
* Sterownik automatycznie rozpoznaje i obsługuje silniki szyb sterowane zarówno +12 jak i -12V.
Mi się to podoba