Po rozstaniu się z poprzednim polonezem i długich oczekiwaniach w końcu przyszedł moment aby pochwalić się nowym nabytkiem. W temacie będę umieszczał zdjęcia robione w miarę postępu, czyli po każdej najmniejszej przeróbce aktualizacja.
No więc tak wyglądał zaraz po kupnie:
Na drugi dzień po kupnie wziąłem się za ogarnianie wnętrza ponieważ było w stanie opłakanym, ktoś nie sprzątał w tym samochodzie bardzo długo, na szczęście zostało mi pare rzeczy po poprzednim Poldku, które czekały na kolejnego nosiciela.
No to po kolei, tak wyglądało wnętrze:
A zaczęło się chyba tradycyjnie już (bo ktoś kiedyś w naszej sekcji powiedział, że przygoda z Polonezem zawsze się zaczyna od...) wymiany atrapy:
Następnie zabrałem się za ogarnianie wnętrza, nadszedł czas na moje groki:
(Tak tak, profesjonalne oświetlenie warsztatowe
)
papa taborecie.
tylna kanapa już siedzi zadowolona
fotele też
W planach miałem jeszcze włożenie mojej przedniej i tylnej dokładki ori, ale zabrakło czasu, poza tym najpierw muszę naprawić przednią która ma ubytki po szaleństwach w zimie ;D No więc przyszedł czas na moje czarne materiałowe boczki:
No i plak na deskę rozdzielczą:
No a tak się jak teraz prezentuje z zewnątrz:
Niestety wczoraj wysunęła się półośka, dzisiaj jadę po samochód bo nie dojechał do domu. A na razie fotki z relacji:
Panowie w szicie powiedzieli 20zł za komplet na jedną stronę, więc wymieni się po obu stronach. A na razie to wszystko