Nie dziwię się, że się czytać nie chce, trochę się rozpisałem na początku.
Faktycznie, SWAP'a w ogóle nie rozważam, odpowiada mi GSi jak najbardziej, przez 2 lata mi wystarczał, więc i dalej będzie. Tak sądzę.
Ładne atu. Jak na dupowóz to jest bardzo dobrze utrzymane. Jakie dalsze plany co do niego?
Co do stanu, to nie jest to typowy, zwykły dupowóz. Pakuję w niego praktycznie wszystkie oszczędności, jakie się uzbierają, a też i dbam dosyć o jego stan i na czas wymieniam części eksploatacyjne na możliwie najlepszej jakości, nie patrząc na cenę.
Co do planów - z pożądanego przeze mnie wyposażenia zostało mi do zrobienia: podgrzewanie foteli, szyberdach, podgrzewane lustra i el. szyby z tyłu, bo przednie to kwestia chęci - wszystko do założenia szyb na przód już mam, pozostało tylko zamontować podnośniki i połączyć z położoną już wiązką.
No i stabilizator na tył, ale to również kwestia chęci, bo mam już wszystko do montażu. Jakoś ostatnio leniwy jestem, jak nie miałem części, to bardzo je chciałem i pomyślałem że od razu sobie założę. A teraz leżą i czekają, dobrze że jeść nie wołają.