Mój kolega miał kiedyś golfa 2,ale na benzyniaku 1.6 70KM podobno.Zawsze się zastanawiałem,dlaczego to chodzi lepiej,niż mój
rover,ale pomyślałem sobie,że to przez przedni napęd i mniejszą masę.Zastanawiałem się też,jakby chodził taki golf na roverku 1.4
skoro marne 70KM potrafi go tak do przodu rwać
Co do diesla,to mój kuzyn stwierdził kiedyś (mając w planach kupienie ojcu golfa 2) że diesla nie chce,bo do niego musiałby kupić
jeszcze "beczkę samostartu"
W temacie tej przeróbki,to nie krytykujcie tyle kolegi,bo chwała Mu za to,że ma chęć coś robić,a nie tylko machnąć ręką i powiedzieć
"bee,polonez.to nie auto,na złom z tym" Jak widać,ma też passata,ale jednak chce Mu się robić przy "gracie" nawet,jeśli miałby go
później tłuc po polnych drogach.Wyszliście od razu z założenia,że on będzie na tej spawanej belce jeździł,ale chyba nie jest kamikaze?
Skoro to dopiero wstępna faza projektu,to wszystko jest do poprawy.Jeśli natomiast przyjdzie taki dzień,że kolega pokaże to auto i
napisze,że już skończone,a będzie wyglądało jak wygląda,to wtedy należy Mu się zasłużona "zje*ka' od całego forum