http://otomoto.pl/polonez-1-6-1-6-gsi-gaz-zadbany-C26938700.htmlOglądałem go dzisiaj, ale tylko z zewnątrz, bo pani z którą rozmawiałem nie dotarła nawet 35 minut po czasie. Mają także inne auta, chyba porozstawiane po okolicy, bo jak dzwoniłem to akurat pokazywała komuś inne auto.
Ale do rzeczy:
Komfort:
wspomaganie kierownicy
Historia:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany
"WITAM SERDECZNIE MAM DO ZAOFEROWANIA ŚLICZNEGO I NIEZAWODNEGO POLONEZA STAN AUTKA OCENIAM JAKO BARDZO DOBRY WNĘTRZE CZYSTE ZADBANE SILNIK SUCHY BEZ WYCIEKÓW ZAWIESZENIE NIEMA LUZÓW ANI STUKÓW PROWADZI SIĘ IDEALNIE AUTKO NIEMA ŚLADÓW KOROZJI ZAPRASZAM NA JAZDĘ PRÓBNA,POZDRAWIAM."
Wnętrze wygląda ok oprócz przedartego na krawędzi fotela kierowcy i pękniętego daszka nad licznikiem.
Przebieg 187kkm.
Na oponach zimowych z 14-ego tygodnia 2000 (całe popękane), w tym prawy przód D-124.
Ślady korozji są: drzwi kierowcy dolna krawędź, drzwi prawy przód dolna krawędź i jeszcze trochę więcej, lewy błotnik przód nad kołem.
Do wymiany halogeny pod zderzakiem, leje uszczelniacz mostu od strony wału, wydech w stanie "lepiej nie dotykać póki szczelny" jeszcze z katem, blacha z baku się łuszczy jako rdza, na lewym przednim drążku reakcyjnym ślady oleju ale miska sucha.
Najlepszy jest tekst że serwisowany w ASO, bo tarcze z przodu to chyba nie wymieniane od nowości, mają gdzieś z 5 mm grubości

O dziwo podłoga wygląda na całą że można podnieść za fabryczny lewarek.