Mamy Ci współczuć, że musiałeś tym jechać ?
Jakie sprzęgło włożyłeś ?
totalitarne forum fso jednak zweryfikuje wszystkich - pełna lustracja
Samochód jest dla człowieka, a nie człowiek dla samochodu.
Wyłącznik wymontowałem ze spalonej przetwornicy.
Dzisiaj jak tankowałem gaz to sprawdzałem czy któraś z felg nie jest ciepła,oczywiście koleś ze stacji z tekstem:" co koło świeci koło takie gorące to normalne w polonezach".Ja na to że nie wszystko ok tak tylko z ciekawości sprawdzam.Idąc razem z gościem zapłacić kartą patrzę stoi jego audi z uchyloną maską i podpiętymi kablami więc zapytałem:"co odpalić nie chciał",koleś że niestety nie chciał no to powiedziałem niech się pan nie przejmuje to normalne w takich audi;P mina gościa bezcenna
Cytat: Grizli w Luty 13, 2012, 18:26:59 pmDzisiaj jak tankowałem gaz to sprawdzałem czy któraś z felg nie jest ciepła,oczywiście koleś ze stacji z tekstem:" co koło świeci koło takie gorące to normalne w polonezach".Ja na to że nie wszystko ok tak tylko z ciekawości sprawdzam.Idąc razem z gościem zapłacić kartą patrzę stoi jego audi z uchyloną maską i podpiętymi kablami więc zapytałem:"co odpalić nie chciał",koleś że niestety nie chciał no to powiedziałem niech się pan nie przejmuje to normalne w takich audi;P mina gościa bezcenna Na BP tankowales?tam taki uj pracuje w czapeczce, zawsze gaz przelewa raz mialem odliczona kase i u kasjerki prosilem bo mi brakowalo 50gr
Forum nie jest od bicia konia tylko od konstruktywnych komentarzy .