krzychumy4 ja znam chyba ten samochód. To jego oglądał mi kiedyś Maurer bo miałem do wyboru dwa atu plusy właśnie tego rovera i błękitnego.
Muszę przyznać że auto jest w stanie jakby wyjechał z fabryki gdzie nie trzeba nic przy nim robić (jedynie na znikome ogniska rdzy do ogarnięcia od ręki

) silnik chodzi tak cicho że mam wrażenie jakby go tam nie było

most oczywiście cichy i 110 tyś bez HGF'a

Ogólnie jestem dumny z zakupu iż auto było rodzinne od pierwszego właściciela gdzie było szanowane i eksploatowane jak należy. był używany jedynie rekreacyjnie, co prawda nie planowałem kupować teraz poloneza ale nie mogłem powstrzymać od takiej okazji, tym bardziej w tym samym kolorze 23E

)
Co do dzisiejszego dnia to zamontowałem radio i konkretnie połączyłem przewody do głośników i zasilania radia, odświeżyłem matowym sprayem ramiona przednich wycieraczek i przełożyłem wycieraczki, wymieniłem baterie w pilotach od alarmu, kupiłem i wymieniłem żarówki H4 na Osram Night Breaker, potraktowałem wszystkie zawiasy WD-40.
Tak to zastanawiam się czy fotele inter groklin standard przekładać :D bo te taborety są nawet wygodne jak na swój stan i wygląd