totalitarne forum fso jednak zweryfikuje wszystkich - pełna lustracja
Samochód jest dla człowieka, a nie człowiek dla samochodu.
Polskiego fiata 126p, ZFA `84 export
fotki i wiecej info
przedwczoraj posprzątałem w środku oba samochody wczoraj w drodze do kościoła stwierdziłem że coś nie tak jest z układem kierowniczym bo luzy jakieś są a nie dawno wymieniałem końcówki drążków tylko że włożyłem mototechnike.
widze ze maluszek od sychro poszedl taki export z niego jak i z mojego tylko buda ale wyposarzenie auta krajowe
aj a trzeba było delphi ze starych zapasów z krosna włożyć jak kiedyś rozmawialiśmy:)
Z okazji ze dziś piękna pogoda zaraz idę wyciągnę z garażu i wczoraj będą na imprezie spotkałem byłe auto klubowe kolegi Macko brązowe wąskie Caro z wytartymi blachami ROD chyba nic nie pomyliłem
O właśnie miałem o tym wspomnieć i zapytać czy ktoś jest z tej miejscowości, ale zapomniałem kakao zmieniło znów właściciela, od czwartku jeździ po Przasnyszu, mam nadzieję że go nie zakatują prędko
to się muszę dowiedzieć kto nim jeździ i go złapać Jak szedłem to chyba właściciel/właścicielka chcieli się dostać do środka ale nie mieli kluczyków i ja pytam się polonez i zamknięty a oni coś że tak i się otworzyć nie chce a ja mówię że to polonez i ma swoje kaprysy i że trochę znam to auto
Cytat: RSilak w Kwiecień 09, 2012, 11:44:30 amto się muszę dowiedzieć kto nim jeździ i go złapać Jak szedłem to chyba właściciel/właścicielka chcieli się dostać do środka ale nie mieli kluczyków i ja pytam się polonez i zamknięty a oni coś że tak i się otworzyć nie chce a ja mówię że to polonez i ma swoje kaprysy i że trochę znam to auto Za moich czasów to drzwi kierowcy otwierało się w nim poprzez walnięcie pięścią w zamek A od pasażera nawet kluczykiem się nie dało dobra koniec ot