Przykleiłem blendę HEKO na klapę, pozostało zmienić zderzak na minusowy. Wymieniłem też tylne lampy na nówki oryginały FSO.
Pamiętam jak miałeś jeszcze tego Poloneza w całości jako Plusa, wtedy robił wrażenie na zdjęciach, chyba że to była kwestia dobrych zdjęć, ale wtedy marzyłem żeby mieć Plusa w takim stanie, ale skoro chciałeś zrobić konwersję na minusa orciari, to chyba też będzie robiło robotę odpowiednio, chociaż osobiście wolę Plusy.
Generalnie
!
Heh, dzięki za dobre słowa, ale od zawsze mi się podobał Polonez z Orciari. Plus jest dobry, ale w środku. A wrażenie robił tylko na dobrze pomyślanych zdjęciach. Nic poza tym. Z bliska ten lakier w kiepskim stanie, mnóstwo rys, szczególnie na dachu (te może uda się wyciąć przy montażu szyberdachu elektrycznego). Ostatnio go przeleciałem całego pastą tempo i doszedłem do wniosku, że trzeba uzbierać trochę kasy i mu nowy lakier położyć. Albo okleić folia czarny mat. Obecnie to w sumie nie wygląda bo czasu na zrobienie czegoś mało, garażu też brak... Robię tylko to co trzeba zrobić, żeby woził moje 4 litery, czasem coś pogrzebię na parkingu przed blokiem. Ale jak się w końcu uda dojść do wymarzonego efektu, to będzie robił robotę, ale to jeszcze masa roboczogodzin i złotówek. Na wszystko jest mnóstwo sensownych planów.
Rafał#1951 a czemu wycieraczki nie ma ?
Bo mi się nie podobała, bo nie widziałem potrzeby jej używania, bo mi siię przycisk nie podobał