zasadniczo kierowca nie może się zagapić ... po to ma się prawo jazdy żeby się nie zagapiać

jeśli komuś zdarza się zagapić :D i to jeszcze dajmy na to jadąc z dzieckiem (przy okazji daje świetny przykład dziecku :D bez zapiętych pasów) to krzyż mu na drogę

niestety. Co do zasady ograniczonego zaufania hmmm nie powiesz mi że hamujesz przed każdym skrzyżowaniem, każdymi pasami etc. bo jakby nie patrzeć to jest jedyna rozsądna i dająca efekty zasada ograniczonego zaufania

to jak? przed każdym skrzyżowaniem zwalniamy do 20 ...? :D Jak już pisałem moim zdaniem ucieczka w prawo ... hmmm i tak walnął by w opla a możliwe jeszcze że w krawężnik więc mogłaby być felga do roboty

. Nie ma co tu gdybać. Jeździć trzeba umieć i już ktoś kto nie czuje się pewnie za kółkiem nie powinien wogóle za nie wsiadać

a na dodatek przeraża mnie fakt że nowe auta mają myśleć za ludzi to już jest wogóle zgroza :D.
Podsumowując
Kasowanie poldka niestety jest przykrym doświadczeniem dla nas, ale nie musicie spuszczać się na jasso za to że wjechał w opla bo to nie jego wina

dociera to do ludu ... Po drugie, każdy się wypowiada jakby tam był ... nie wiecie jaka była dokładnie sytuacja nie było was tam a filmik nie odzwierciedla rzeczywistości więc można gdybać, ciekawe ilu z was przy takiej sytuacji posr..o się w gacie :D, albo już co bardziej śmieszne pomyliło pedał hamulca z gazem :D. Nikogo nie oceniam

i nie oczerniam, ale moim zdaniem wcale jasso się nie cieszy z tego że wjechał w opla ...