Buźka, tym samochodem nikt inny oprócz Ciebie nie będzie w stanie jeździć, tyle masz tam patentów 
Nic podobnego.

Ten samochód jeździ jak każdy inny polonez,więc każdy średnio rozgarnięty kierowca sobie poradzi.Po prostu porobiłem "parę" rzeczy,żeby zrealizować moje chore pomysły

A tak na poważnie,to wszystko jest opisane i zrobiłem "schematy" ważniejszych podłączeń,głównie sam dla siebie,żebym się nie pogubił.

To co pokazałem na tym forum,to i tak nie jest wszystko,bo po 1 nie chcę Was za bardzo stresować,bo tu są ludzie starsi ode mnie i mogli by tego nie wytrzymać,a po 2,to nie zawsze mi się chce latać z aparatem i wszystko pstrykać.Dość rzec,że jak bym pokazał tu,jak mam teraz przerobioną nagrzewnicę,to co starsi mogli by nawet "zejść"

A dodatkowych przekaźników,to na dzień dzisiejszy mam chyba ze 30.Strasznie mnie ciągnie na zlot,nawet tylko po to,żeby zobaczyć miny ludzi,którzy by to wszystko oglądali.Albo by mnie zlinczowali,albo postawili piwo za same chęci
![:] :]](http://forum.fsoptk.pl/Smileys/emoty/kwadr.gif)
Buźka, tym samochodem nikt inny oprócz Ciebie nie będzie w stanie jeździć, tyle masz tam patentów 
Hahaha dokładnie
Buźka jakie masz tam zabezpieczenia antywłamaniowe? Milion kabli i kostek
W sumie to patenty niezłe ale dla mnie nie do ogarnięcia bo jestem cięki z elektroniki.
A kto by to coś chciał kraść?

Jak by mu się coś zrypało po drodze,to po 10 minutach szukania wady by miał dość.

Żartuje,wszystko inne tam jest normalne.Był alarm patrol,ale głupiał,więc go wywaliłem i wsadziłem taki z mojego starego poldzia,ale tylko żeby był centralny zamek.na ciul mi jakieś "pikawki"
Buźka - powiem jedno - o jezu 
wygląda to strasznie, w APOLLO 13 chyba tylu przekaźników nie było, a był to wehikul wyje*any w kosmos 
Wiesz,ja wiem,że to wygląda strasznie,ale po wyglądzie się nie ocenia

Żeby to było ładnie i "zgodnie ze sztuka" to musiał bym oddać to tobie wraz z cała "dokumentacją" i wtedy byś tam zrobił porządek