aaaa to nie 180 tylko
nowy dyfer
A to nie tylko w erze takie rzeczy?Gdzie to idzie dostać i jakie przełożenia?
Cytat: nicek27 w Październik 20, 2012, 19:34:23 pmnowy dyferA to nie tylko w erze takie rzeczy?Gdzie to idzie dostać i jakie przełożenia?
Walczyłem ze śrubami od drążków reakcyjnych przednich, oraz od poduszek stabilizatora no i poległem, nie ruszyły się ani trochę, naweł trzy krotne lanie wd40 od wczoraj nic nie dało. Będe musiał w poniedziałek do znajomego mechanika dać by je palnikiem potraktował.Cytat: mily24 w Październik 20, 2012, 12:24:57 pmCytat: bartek66977 w Październik 20, 2012, 11:06:22 amO dziwo przebieg 150tysi i gazu nie widział,co w tym dziwnego?Pewnie to, że duża większość Polonezów ma gaz, a jak ludzie słyszą "Polonez bez gazu" to robią wielkie oczy jak relfektory , przynajmniej ja sie z tym spotkałem, jak ktoś się pytał na stacji ile gazu mi pali, a ja że czysta benzynka bez LPG
Cytat: bartek66977 w Październik 20, 2012, 11:06:22 amO dziwo przebieg 150tysi i gazu nie widział,co w tym dziwnego?
O dziwo przebieg 150tysi i gazu nie widział,
Cytat: michal235c w Październik 20, 2012, 16:21:43 pmWalczyłem ze śrubami od drążków reakcyjnych przednich, oraz od poduszek stabilizatora no i poległem, nie ruszyły się ani trochę, naweł trzy krotne lanie wd40 od wczoraj nic nie dało. Będe musiał w poniedziałek do znajomego mechanika dać by je palnikiem potraktował.Cytat: mily24 w Październik 20, 2012, 12:24:57 pmCytat: bartek66977 w Październik 20, 2012, 11:06:22 amO dziwo przebieg 150tysi i gazu nie widział,co w tym dziwnego?Pewnie to, że duża większość Polonezów ma gaz, a jak ludzie słyszą "Polonez bez gazu" to robią wielkie oczy jak relfektory , przynajmniej ja sie z tym spotkałem, jak ktoś się pytał na stacji ile gazu mi pali, a ja że czysta benzynka bez LPG A no o to mi chodzi, bo jeszcze nie widziałęm poldka by miał hmm powyżej 100tysi i był bez gazu Wczorajsza przekładka nam zajęła niecałe 6godzin, po 6 godzinach Poldek ożył i chodzi jak nowy, silniczek cacy jest, warto było kupować
Cytat: bartek66977 w Październik 21, 2012, 10:22:04 amCytat: michal235c w Październik 20, 2012, 16:21:43 pmWalczyłem ze śrubami od drążków reakcyjnych przednich, oraz od poduszek stabilizatora no i poległem, nie ruszyły się ani trochę, naweł trzy krotne lanie wd40 od wczoraj nic nie dało. Będe musiał w poniedziałek do znajomego mechanika dać by je palnikiem potraktował.Cytat: mily24 w Październik 20, 2012, 12:24:57 pmCytat: bartek66977 w Październik 20, 2012, 11:06:22 amO dziwo przebieg 150tysi i gazu nie widział,co w tym dziwnego?Pewnie to, że duża większość Polonezów ma gaz, a jak ludzie słyszą "Polonez bez gazu" to robią wielkie oczy jak relfektory , przynajmniej ja sie z tym spotkałem, jak ktoś się pytał na stacji ile gazu mi pali, a ja że czysta benzynka bez LPG A no o to mi chodzi, bo jeszcze nie widziałęm poldka by miał hmm powyżej 100tysi i był bez gazu Wczorajsza przekładka nam zajęła niecałe 6godzin, po 6 godzinach Poldek ożył i chodzi jak nowy, silniczek cacy jest, warto było kupować a ile za silnik dałeś?
450 zł :-/ Fakt drogo ale silniczek naprawdę zacnie chodzi, miejmy nadzieje ze i długooooo pochodzi
totalitarne forum fso jednak zweryfikuje wszystkich - pełna lustracja
Samochód jest dla człowieka, a nie człowiek dla samochodu.
wierz mi, z perspektywy kogoś kto kilka lat jest na forum, męczące jest ciągłe czytanie o tym samym.
przeciez taniej bylo by kupic calego poloneza i wyciagnac silnik, ja tak zrobilem i zarobilem jeszcze 500zł na tym