Aż w końcu odpuściłem bo auta jechały, a ten debil mało czołówy nie spowodował
wtedy moze okazac sie ,ze pelno Nm ,a jakoby zadnego nie bylo - jedna malutka przekladnia ,tak wiele ubylo ...
jak wyprzedzam kogos polonezem a on specjalnie przyspiesza zeby pokazac swoja wyzszosc.
Dzisiaj kupiłem sprężyny z trucka diesla
Wiekszosc polonezow jest uzytkowana przez dziadkow, etc. Sporo zdarza mi sie jezdzic po polsce i widzac poloneza ktory jedzie dynamicznie przecieram osobiscie oczy ze zdumienia.
ale jaja powinno się urywać tym któzy Cię wyprzedzają, a potem 100 m dalej ostro hamują i skręcają w prawo, spowalniając Ciebie i auta za Tobą.
totalitarne forum fso jednak zweryfikuje wszystkich - pełna lustracja
Samochód jest dla człowieka, a nie człowiek dla samochodu.
Cytat: BARTEK#1925 w Listopad 30, 2012, 17:22:14 pmale jaja powinno się urywać tym któzy Cię wyprzedzają, a potem 100 m dalej ostro hamują i skręcają w prawo, spowalniając Ciebie i auta za Tobą.Dzisiaj to przeżyłem kilka razy, mieli szczęście, że nie jechałem roverem
Najbardziej mnie denerwuje, jak wyprzedzam kogos polonezem a on specjalnie przyspiesza zeby pokazac swoja wyzszosc.
Cytat: damian6819 w Listopad 30, 2012, 18:31:20 pmCytat: BARTEK#1925 w Listopad 30, 2012, 17:22:14 pmale jaja powinno się urywać tym któzy Cię wyprzedzają, a potem 100 m dalej ostro hamują i skręcają w prawo, spowalniając Ciebie i auta za Tobą.Dzisiaj to przeżyłem kilka razy, mieli szczęście, że nie jechałem roverem Nie no bez urazy, nie ma co porównywać 1,4 rovera do TDI, nie idealizujmy aż tak tego silnika z kasta poloneza:)
Cytat: LeszekR w Listopad 30, 2012, 19:27:38 pmCytat: damian6819 w Listopad 30, 2012, 18:31:20 pmCytat: BARTEK#1925 w Listopad 30, 2012, 17:22:14 pmale jaja powinno się urywać tym któzy Cię wyprzedzają, a potem 100 m dalej ostro hamują i skręcają w prawo, spowalniając Ciebie i auta za Tobą.Dzisiaj to przeżyłem kilka razy, mieli szczęście, że nie jechałem roverem Nie no bez urazy, nie ma co porównywać 1,4 rovera do TDI, nie idealizujmy aż tak tego silnika z kasta poloneza:)Może 1.4 to nie ale 1.8 już potrafi zawstydzić nie jednego TDI-ka
zamontowany rurowy kolektor wydechowy
wierz mi, z perspektywy kogoś kto kilka lat jest na forum, męczące jest ciągłe czytanie o tym samym.
Cytat: SilverArrow w Listopad 30, 2012, 20:55:10 pmzamontowany rurowy kolektor wydechowyPokaż fotki i napisz jak toto teraz jeździ...
Pokaż fotk
Cytat: Bocian_s#313 w Listopad 30, 2012, 22:52:08 pmPokaż fotk