Szanowne Grono Forumowiczów naszego najlepszego forum FSO, życzę Wam bezwypadkowego, bezkolizyjnego i bezawaryjnego użytkowania Poldków, DF'ów i Maluchów, a także innych pojazdów, aby nasze Polskie (niby powinno pisać się przymiotniki z małej, ale mam kaprys to piszę z wielkiej litery i chyba mi wybaczycie...) samochody mogły kolejny rok uświadamiać naszemu ignoranckiemu społeczeństwu, że Polska motoryzacja jeszcze nie upadła. Dlaczego tylko kolejny rok? Bo za rok zobowiązuję się ponownie życzyć Wam tego na kolejny rok.
Ponadto dużo zdrowia, szczęścia, pieniędzy na Wasze projekty i nie tylko, bo przecież nie można funkcjonować mając w głowie tylko swojego Poloneza i nic poza tym, wspaniałych Świąt, które pozwolą Wam zapomnieć o trudach codziennego życia i odbić się od szarej rzeczywistości no i efektywnego restartu od wszystkiego w Sylwestra!
Tego wszystkiego i jeszcze wiele, wiele więcej życzy Wam Despero, czyli Adrian z grafitowego Atu Plusa GSi.
EDIT: Właśnie się zorientowałem, że kilkanaście dni temu stuknął mi już 3 roczek obecności na FSO PTK, więc samolubnie życzę sobie kolejnych 3 lat z FSO PTK, i kolejnych, i kolejnych... A to już trochę nałóg, bo nie przypominam sobie dnia, kiedy miałbym dostęp do Internetu i przez te 3 lata nie wszedł na "forum.fsoptk.pl"... Pozdrawiam.