Wymieniłem siłowniki tylnej klapy w Atuwce, zmian nie zauważyłem, nadal się ciężko podnosi. Wyrwałem tą badziewną 15 letnią folią spod dywaników z przodu oraz poodkurzałem bagażnik. Przetestowałem Tempo UltraCut i niewiele zmian przyniosła. Założyłem białe kierunki minusowe w błotniki. Kolejny etap to wycinka pomarańczowych filterków z przednich kierunków i tylnych lamp. Dokręciłem 60km w spokojnym tempie, nie przekraczając 100km/h. Stwierdzam, że taborety do spokojnej jazdy są całkiem dobrymi fotelami.
coś nadal taki matowe, mogłeś przelecieć go mechanicznie
użyj jakiegoś czerniwa na opony.... bo coś te Vivo słabo się prezentuje.
Musze coś nad tym pomyslec, ale te Vivo i tak się nadaje na śmietnik albo spalenie jak Roverka poskładam. Co z tego że dużo mięsa jak boki opony popękane
u mnie wcale nie miała za dobrze bo nie była wykorzystywana w pełni
Cytat: Tomsonz w Maj 19, 2013, 00:24:29 am u mnie wcale nie miała za dobrze bo nie była wykorzystywana w pełni https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AW1ujdeWR00 U nas jest wykorzystywana w 200 % :D.
U nas jest wykorzystywana w 200 % :D.
wierz mi, z perspektywy kogoś kto kilka lat jest na forum, męczące jest ciągłe czytanie o tym samym.
totalitarne forum fso jednak zweryfikuje wszystkich - pełna lustracja
Samochód jest dla człowieka, a nie człowiek dla samochodu.
Wymieniłem zabierak..., sprawdziłem płyny, przepaliłem
co by z butów wyrywał, ale i tak lepiej niż ten przed potopowy co miałem
Ja widząc na co dzień baranów na drodze zastanawiam się (bardzo serio) na zamontowaniem kompresora i jakiejś głośnej syreny...