Nie odpowiadasz za forum, nie moderujesz go, nie masz statusu klubowicza wiec Twoje zdanie jest nic nie warte.
dziwny tytul,to juz nie ma tytulu mechanika ,
a kiedy on zaczal tak wygladac ?kiedys pomylilem z Jimo ,jak przyjechal na spot ,bo jego DOHC klekotal jak diesel,a tu widze w druga strone zwrot
czuje że się jedzie tylko mocy brakuje
wierz mi, z perspektywy kogoś kto kilka lat jest na forum, męczące jest ciągłe czytanie o tym samym.
Cytat: Bolim w Wczoraj o 16:14:58 czuje że się jedzie tylko mocy brakujeWyjmij to futerko z filtra powietrza to auto od razu zacznie lepiej jechać. ogólnie wielki pozytyw za trwanie przy marce
* FSO Polonez Atu + 2.5 20V Turbo
A co z tym projektem?Cytat: Bolim w Dzisiaj o 09:03:29 * FSO Polonez Atu + 2.5 20V Turbo
Czyli Zolt4r zawalił ?
jako że dziś wolne, podjechałem na szrot,,,,,,, a tam łada 2107 w komplecie, powyciągałem parę fantów, siedzenia , boczki itp, most wał i skrzynie V:)przydadzą się na zapas:).
Cytat: mruk1313 w Czerwiec 28, 2013, 12:18:40 pmjako że dziś wolne, podjechałem na szrot,,,,,,, a tam łada 2107 w komplecie, powyciągałem parę fantów, siedzenia , boczki itp, most wał i skrzynie V:)przydadzą się na zapas:).fajna sprawa pod warunkiem, żę da sie dogadać na szrocie, mam wrażenie że na śląsku same buce na złomach pracują co to sie posrać chcą jak polonez przyjedzie, np wczoraj chciałem pierwszy kupić tłumik używany...no to 30 - 40 zł zaśpiewał, albo nadkola plastikowe 15/sztuka i sam demontuj! Powaliło ludzi...
fajna sprawa pod warunkiem, żę da sie dogadać na szrocie, mam wrażenie że na śląsku same buce na złomach pracują co to sie posrać chcą jak polonez przyjedzie, np wczoraj chciałem pierwszy kupić tłumik używany...no to 30 - 40 zł zaśpiewał, albo nadkola plastikowe 15/sztuka i sam demontuj! Powaliło ludzi...