Hehe nie wiem na co odpowiedzieć na początku
Silnik to zwykłe b204i bez turbo. 131km i 177Nm więc po przesiadce z ohvki jest jak w samolocie

Przebiegu ma 275tys ale poza kierownicą i gałką zmiany biegów w środku tego w ogóle nie widać... Wygląda jak te opisy z allegro - kobieta, kościół, niepaląca itd.
normalnie
SZWED PŁAKAŁ JAK SPRZEDAWAŁ!

Fajne jest to że skrzynia ma baaardzo długie przełożenia i na jednym biegu można jechać w nieskończoność

co do night panelu to chyba nie mam, ale mam za to bagażnik z pilota

stacyjka przy ręcznym i jednocześnie jest blokadą skrzyni biegów. Z wyposażenia ma poduszki dwie, ABS, wszystkie szyby w prądzie i lustra z grzaniem no i podgrzewane krzesła na siedzisku i oparciu. Felgi wskoczą na wiosnę jak zdejmę zimówki.
Kosztował troszkę więcej ale instalacja lpg ma dwa miesiące, rozrząd, sprzęgło wydech olej i cały zapłon są świeżo zrobione więc pomniejszając o to wszystko to cena za zdrowiutką budę w ocynku jest naprawdę dobra
Byłem u kumpla mechanika co się w saabach specjalizuje i powiedział że nie ma nic do zrobienia w tym samochodzie a takiego właśnie szukałem dlatego zdecydowałem się zapłacić więcej niż zamierzałem.
Auto z pewnego źródła, od gościa który jest moderatorem forum saaba więc wątpię żebym się wpakował na jakąś minę.
jutro porobię więcej fotek to wrzucę
póki co jestem bardzo zadowolony bo auto jest starsze od pluszaka mojego, a przepaść technologiczna jest niewyobrażalna...
Moje poldy oba zostają ponieważ nie pozwolono mi ich sprzedać

zakombinujemy coś żeby od OC się wyłgać na parę miesięcy a jak będą fundusze to sobie na spokojnie będę je remontował