Ale ja pisałem o fabrycznie nowych zestawach szyb czy luster a nie o wytarganych ze złomu a tego już w sklepie się nie kupi stad ceny są jakie są.Z drugiej strony nie popadajmy w paranoje że 1000zł to nie wiadomo jakie wielkie pieniądze.To nie są części montowane w każdym polonezie tylko wyposażenie dodatkowe za które zawsze trzeba było dopłacić ekstra.
Akurat takie lusterka można sobie zrobić za grosze w 2 godziny i za przeproszeniem,ni ch*j by się nie połapał,że to nie orginał.Szyby też idzie dopasować,nawet by lepiej działały,bo te polonezowskie to w sumie żadne cuda.A co do Twojej opinii,że "to rzadko montowane części itd" to bez znaczenia,bo to jeszcze nie ten czas,żeby za części do poloneza,choćby nowe płacić po 1000 pln.Swego czasu ktoś wystawił nową klimę na allegro za 2 klocki i nie brakowało tu opinii,ze gościa porypało,a porównując klimę do głupich lusterek,to cena nie była wygórowana.Poza tym,z tego co mi mówił jeden gościu,to sam handlujesz "rarytasami" i wcale się nie dziwię,że bronisz takich cen.Każdy ma prawo zarobić,jeśli tylko znajdzie jelenia,a o takich jak widać nie trudno.
Peace

sory, ale można sobie dobrać siłowniki elektrycznych szyb z innego wozu, które kosztują grosze
I o tym właśnie mówię.Na złomie za psie można kupić,bo i tak w kontener to pójdzie.A działają o wiele lepiej i szybciej,niż te w poldku.