Borewicz któremu pospawał bym progi, podłogę, podłużnice. Do tego pełna naprawa mechaniczna. Potem sprzatanie wnętrza. Ale z zewnątrz to bym go nawet nie umył https://www.olx.pl/oferta/fso-polonez-borewicz-1-5-1981-r-CID5-IDCFIhN.html#7a200dea1f
https://www.olx.pl/oferta/polonez-atu-98r-1-6-gsi-przebieg-19264-CID5-IDCmo7F.html#7a200dea1fkogoś poniosła ostra fantazja.Jak ktoś chce mogę podlecieć i zrobić relacje ale już czuje że wieje wiochą...........
Mam nadzieję, bo od dawna już tutaj nie postuje... a szkoda, bo miło było śledzić losy tych aut.
Zapracowany człowiek, a pewnie to co tu się wyprawiało przy okazji tematu szyb, tj. szukanie Żydów, złodziei i reptilian, skutecznie go niechęciły do rozmów z nami.
Każdy forumowicz przestanie się kiedyś udzielać
W ustach kogoś, kto siedzi nieprzerwanie na forach od kilkunastu lat brzmi to co najmniej dziwnie Ja pewnie przestanę, jak forum się totalnie wyludni, ale petek szczęśliwie jeszcze jakoś żyje.
W ustach kogoś, kto siedzi nieprzerwanie na forach od kilkunastu lat brzmi to co najmniej dziwnie
Cytat: banned w Grudzień 05, 2019, 20:27:11 pmZapracowany człowiek, a pewnie to co tu się wyprawiało przy okazji tematu szyb, tj. szukanie Żydów, złodziei i reptilian, skutecznie go niechęciły do rozmów z nami.HMM nie wal wszystkich do jednego worka!!!!Jest grono osób które z chęcią śledziły losy samochodów kolegi i były nawet w odwiedzinach jak i grupa osób której się to nie podobało.
wierz mi, z perspektywy kogoś kto kilka lat jest na forum, męczące jest ciągłe czytanie o tym samym.
ważacie, że obraził się na całe forum z powodu dwóch czy trzech użytkowników, którzy próbowali zdyskredytować całą inicjatywę, i jeszcze po nim płaczecie? Polacy to jednak dziwny naród...
Polityka dotyczy nas tutaj wszystkich w znacznie większym stopniu niż to, jakiego poloneza zacząłeś ćwiartować albo co z fiata zawiozłeś do malowania. A Ty zaprzeczasz sobie w tym momencie, bo jeszcze nie tak dawno zarzekałeś się, że wolisz właśnie takie pierdzielenie - a teraz co - jednak da się lubić tych, którzy wstawiają jakieś własne zdjęcia, no nie?
I najciekawsze, że jak proponujesz ćwokowi 200 zł więcej niż dostanie na szrocie to ci powie niech zgnije a za tyle nie oddam, a po miesiącu widać podlka na szrocie bo ćwok oddał, bo kończyło się ubezpieczenie.