Popatrzeć mogę ale na czyjeś ładne fotki , ładnie obrobione.
Och, łaskawco...

"Mam to i tamto, ale wam, cebulaki, nie pokażę. O!"
nie karze Ci czytać.........
Już nie pierwszy raz to piszesz, ale przecież Tobie moich wypowiedzi też nikt nie każe czytać.
Więc nie rozpętuj gówno burzy bo chyba lubisz przy sobocie się dowartościować i szukać zaczepki.
Forum Poloneza to nie miejsce na politykę i są do tego inne miejsca:)
Mylisz się, bo są i tutaj odpowiednie miejsca do dyskusji o polityce, których tak się uczepiłeś, podobnie jak o tym, że ten czy tamten użytkownik przestał się udzielać. Ogłoszenia jednak takim miejscem nie są i ja tylko zwróciłem na to uwagę.
Co do jednego muszę Ci przyznać rację - niezbyt w porządku postępuję, że wchodzę w polemikę z kimś, kto nie ogarnia polskiej ortografii i wrzucania zdjęć na forum, więc dla mnie to jest koniec tej rozmowy.
Psychol skończy na pogróżkach, na 99 % na policję nie pójdzie, jak pójdzie, to mu powiedzą "panie nie zawracaj mi d...". Bez przesady, nikt nie będzie narażał się na opłacanie kosztów sądowych w razie przegranej sprawy przy samochodzie za 700zł, a jak będzie, co byłoby naprawdę wyczynem i musiałby być to chyba jeden ze znanych youtuberów z Białegostoku, to byłoby zabawnie patrzeć, jak przegrywa sprawę i opłaca koszty sądowe, bo sędzia stwierdza, że w trupie za 700zł ma prawo coś się zepsuć. Robicie z igły widły.
Też tak uważam, chociaż nie kojarzę sobie, o kim piszesz w kontekście youtubera z Białegostoku.
Czy ktoś woli dostać parę złotych więcej i sprzedać jakiemuś żydkowi, czy unieść się honorem i nieco taniej zezłomować, to już indywidualna sprawa właściciela. Inna rzecz, że przy takich kwotach, jak muchy zlatują się cwaniacy i kombinatorzy. Pracownik też matiza w idealnym stanie, który dostał strzała w bok, po próbach normalnego sprzedania za śmieszne pieniądze, w końcu oddał na złom.