Potwierdzam, lustra i el. szyby są już moje. El. szyby mają datę produkcji 13/04/95 więc produkcja z danych czasów.Dostawca FSO PPM Italy dla Plusów i Minusów. Taki sam komplet rok temu kupiłem za 750 zł do czerwonego:
Cytat: Dawid91 w Październik 29, 2016, 11:19:35 amNatomiast pierwszą wersję elektrycznych szyb czyli ,,półeczkę" pod lewarkiem zmiany biegów uważam za najwygodniejszą możliwą lokalizację tego w aucieNo tak tylko masz mniejsze korytko które i tak jest małe i brak możliwości montażu multilocka jeśli już chcemy mieć full mega wypas opcje wyposażenia oryginalnego
Natomiast pierwszą wersję elektrycznych szyb czyli ,,półeczkę" pod lewarkiem zmiany biegów uważam za najwygodniejszą możliwą lokalizację tego w aucie
Co tam groki, el lusterka, szyby, grzane dupy, wspomaganie itd itd je*ać, EL w Vinie się liczy
długo szukałem ale jest oryginalna blokada boczna która niezasłania przycisków od el. szyb w półce
wierz mi, z perspektywy kogoś kto kilka lat jest na forum, męczące jest ciągłe czytanie o tym samym.
Czemu nie umieścili tej blokady w tunelu środkowym albo w desce? Tam jest mnóstwo miejsca które można wykorzystać.
Pewnie ocieplenie aku, albo coś. Ehhh żeby mieć hajs od ręki, to brałbym jak czarny "co łaska" po kolędzie, oczywiście jeśli jest zarejestrowany jako SAM.
"nigdzie nie było malowane"
folia z castoramy i wszystko jasne
I jesli mi się dobrze kojarzy to przenoszone tylne zawieszenie.