Na 101% to bartłomiejczuk
A cóż to jest za jegomość? bo chyba coś przegapiłem......
Słoik ze wsi pod Siedlcami. Przyjechał na studia do W-wy i teraz wielki fifarafa się zrobił. Ogólnie dosyć ciekawa historia z tym dzieciakiem wyszła. Dzwonił do mnie swego czasu i prosił, dosłownie PROSIŁ żebym sprzedał mu swojego Carovera bo kiedyś rodzice takiego mieli a teraz sprzedał jakieś tam auto i ma gotówkę blablabla i by chciał kupić. W sumie ugadałem się z nim na jakąś kwotę, nie pamiętam ale to było coś ok 9kzł. Zrobione wtedy było: SWAP, hamulce, całe wytłumienie auta, pełny remont skrzyni biegów, silnika i zawieszenia. Nowy wydech, fotele Akupressury wraz z nowymi wykładzinami i elementami wnętrza, centralny zamek, el szyby, no i wiele, wiele innych. Zasadniczo to oddałbym gówniarzowi auto za połowę tego co zainwestowałem i to z nowymi opłatami na full rok. Nie ważne... Powiedział że nie zna się na samochodach i czy mógłbym przyjechać swoim autem do Rembertowa do jakichś łebków to oni mu ten samochód prześwietlą. Mówię że nie ma problemu. Zapytał mnie też co jest do zrobienia. Odpowiedziałem lojalnie, że trzeba wymienić linkę sprzęgła bo jest hoojowy linex, podpiąć pod instalacje auta grzanie foteli i pomalować ramki drzwi bo tego na razie nie zdążyłem ogarnąć. Typ wypierdolił do mnie z pytaniem: TO ZA CO TY CHCESZ TE 9tyś?

? XD

Odpowiedziałem mu grzecznie, że tylko za samą "regenerację" Akupressur w IG zapłaciłem 4tyś. On do mnie; to wyjmij sobie te fotele i dam ci za auto 5 koła

W tym momencie skończyłem z nim wszelkie pertraktacje. Dzwonił tam jeszcze kilka razy i przepraszał żebym jednak sprzedał mu ten samochód bo jego rodzice.... Oszczałem dokumentnie małolata po czym on strzelił focha i rozpoczął gównoburzę w internetach jaki to nie jestem zły i wybieram sobie kupujących
![;] ;]](http://forum.fsoptk.pl/Smileys/emoty/krzywy.gif)
Niedorozwinięte dziecko, co widać dogłębnie po tym ogłoszeniu.