Aż pewnego dnia 2zł wpada w szynę, blokuje fotel i całe wnętrze staje w płomieniach.
Zapewne jest wyłącznik przeciążeniowy tak jak np w elektrycznych szybach w przypadku przycięcia czegoś, np ręki.
posiadając samochód na który można zarobić w miesiąc czasu ?
GAZ rzadzi ,GAZ radzi ,GAZ nigdy was nie zdradzi :twisted:
Nie odpowiadasz za forum, nie moderujesz go, nie masz statusu klubowicza wiec Twoje zdanie jest nic nie warte.
Cytat: mihals w Listopad 11, 2017, 22:47:36 pm posiadając samochód na który można zarobić w miesiąc czasu ?Skoro ktoś tu zarabia dyszkę na miesiąc to chyba czas najwyższy zweryfikować postrzeganie społeczności FSO :Daaaaa nieee, przepraszam. To nie te forum. Tutaj są propsowane tylko auta <2000zł czyli innymi słowy: ZWŁOKI POLONEZA.Od zawsze mnie przestrzegano że jesteście motoryzacyjną patologią, środowiskiem życiowych przegrywów, frustratów i klasycznych stulejarzy. Ale ciężko jakoś mi było w to uwierzyć do czasu kiedy nie pojechałem pod bramę fso. Tam dopiero zobaczyłem z kim mam do czynienia- brudasy w typowych polonezach za tysioncpińcet które już dawno powinny zakończyć swój żywot jako Polsilver. Auta zginite na wylot, ulepione z części ze szrotów a z głośników napierdala disco polo. Książkowe wręcz atuty plebsu.Bym zapomniał: WWL- kwintesencja waszego rozwoju umysłowego
Ciekawe czy w licytacji kogo "stać bardziej" będą wrzucać zdjęcia/filmy palonego pliku "Sobieskich".
Za takie coś, to jest paragraf.
Czyli, żeby nie być "brudasem w typowym polonezie za tysioncpińcet" trzeba szukać takiego powyżej 10 patoli?
Jesteście po prostu zwykłymi użytkownikami tej marki bo na nic innego was nie stać.
Co tam groki, el lusterka, szyby, grzane dupy, wspomaganie itd itd je*ać, EL w Vinie się liczy
https://www.olx.pl/oferta/polonez-1500-CID5-IDq4DtR.html#b8e78e78a9 ponieważ ostatnio tutaj sytuacja napięta jak plandeka na żuku to macie tutaj taki wytwór
Czekam aż Pan "BO MNIE KU***A STAĆ!!!" odzyska prawo głosu, wtedy bedo gówno burze rodem z gimbazjalnego podwórka Ciekawe czy w licytacji kogo "stać bardziej" będą wrzucać zdjęcia/filmy palonego pliku "Sobieskich".
Cytat: Gomulsky w Listopad 12, 2017, 14:25:29 pmCiekawe czy w licytacji kogo "stać bardziej" będą wrzucać zdjęcia/filmy palonego pliku "Sobieskich".Za takie coś, to jest paragraf.