Ogłoszenie Atu Plus z forum Civic Klub.
Stary samochód mojego taty, postanowił go w końcu sprzedać więc jeśli ktoś jest zainteresowany i jest w stanie dać więcej niż na auto-złomie możemy rozmawiać bo trochę go na złom szkoda
coś o aucie:
rocznik 1998 lub 1999 nie pamiętam już,
od nowości bodajże trzech właścicieli /mój tato właściciel od 2004 roku jeśli dobrze pamiętam/
lpg zakładał zaraz po jego kupnie
największa zaleta tego auta - nie jest skorodowane, dwa-trzy małe ogniska korozji powierzchowne na karoserii bez dziur na wylot /było mega zakonserwowane o czym przekonali się panowie zakładający lpg brudząc ręce po łokcie/
poza tym wgniotki, otarcia, parkowane w blokowisku więc to norma, w dwóch miejscach odchodzi bezbarwny /auto chyba nigdy nie było woskowane...
auto pali i jeździ - na lpg, z odpaleniem i jazdą na benzynie ma problem,
trochę nowych części m.in. chłodnica, opony w bdb stanie
auto zarejestrowane i ubezpieczone, opłaty do końca lutego, jak nie znajdzie się nikt chętny to w II-giej połowie lutego trafi na złom.
Aktualnie prawie nie używane, tylko od czasu do czasu przejazd żeby w miejscu nie stało.
Jedyne foto jakie znalazłem /to nie auto było fotografowane /jeśli ktoś byłby poważnie zainteresowany mogę pstryknąć kilka fot/
samochód nie jest i nie będzie nigdzie wystawiony
cena jak napisałem, więcej niż na złomie, aby było ogłoszenie zgodne z regulaminem forum napiszę: 2000zł a i pewnie za 1500zł pójdzie
kontakt do mnie 601 509 823 lub PW