Czołem!
Niezmiernie miło mi zakomunikować, że w tym roku również będzie gościć na Zlocie Ekipę Muzeum Motoryzacji.
Zatem nie będę ukrywał i trzymał w niepewności
- będzie również jeden z eksponatów
Przy okazji kolejnej już wizyty pracowników Muzeum chcielibyśmy by wszyscy jako zlotowicze dołożyli cegiełkę do działalności Muzeum.
Wystawimy więc puszkę/skarbonkę z przeznaczeniem na części/płyny dla samochodów będących w zbiorach Muzeum Motoryzacji przy ul. Filtrowej w Warszawie.
Jak większość z Was pewnie wie, Muzeum jest finansowane z budżetu - a ten - myślę, że wszyscy wiedzą w jakim jest stanie. Zatem z naszej strony propozycja byśmy podczas zlotu zrobili "ściepę". Nie ma co oszukiwać każdy grosz się liczy, więc jeśli możecie to wrzućcie choćby i złotówkę. Zebrane fundusze zostaną podliczone w niedzielę po zakończeniu zlotu. Jako organizatorzy zlotu przeznaczymy je na oleje, płyny chłodnicze, świece, filtry, paski (czyli rzeczy które mogą być użyte do więcej niż jednego eksponatu - w zależności od potrzeb) i przekażemy w imieniu uczestników, IX Ogólnopolskiego Zlotu aut wyprodukowanych przez FSO, kierownictwu Muzeum. Przy może uda się zrobić małą relację na portal/forum
To jak bardzo uda nam się pomóc zależy również od Ciebie, zatem liczymy na pozytywny odzew i jak największą zebraną sumę!!