wierz mi, z perspektywy kogoś kto kilka lat jest na forum, męczące jest ciągłe czytanie o tym samym.
"Każdy problem ma rozwiązanie, jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu."
Forum nie jest od bicia konia tylko od konstruktywnych komentarzy .
A mi się nie podoba jedna rzecz, mianowicie na większości forów tematycznych dostęp do działu giełda mają osoby z jakąś ilością postów,
A mi się nie podoba jedna rzecz, mianowicie na większości forów tematycznych dostęp do działu giełda mają osoby z jakąś ilością postów, ew musi minąć jakiś okres działalności danej osoby na forum. Powiem szczerze że mnie osobiście wkurza jak kogoś pierwszym czy 2 postem jest sprzedam coś co pozostało po polonezie. To nie allegro tylko forum symatyków auta i interesy powinny być realizowane z osobami mającymi coś do wniesienia na forum a nie jedynie coś co pozostało po polonezie i chcą to w pierwszym poście sprzedać,będąc później martwymi uczestnikami.
No to w takim razie dostęp do giełdy dla osób nowych po ankiecie na forum klubowym, tak jak w tej chwili, uważam że być nie może, że np. zbanowana osoba, zakłada nowe konto i wciska np. jakieś sprężyny z litwy.