Co to za ustrojstwo? i Gdzie sie je zakłada?
Nawet nie raczyłeś spojrzeć pod link, który wrzuciłem.Wtedy byś nie zadawał niepotrzebnych pytań.Tam jest wszystko pokazane, gdzie to byle gówno się wkłada.Ja też nie wiedziałem, co to jest, ale zamiast bezsensownie pytać, to wrzuciłem to zdjęcie w google i w ciągu kilku sekund, znałem odpowiedź.Ale ludzie się teraz wygodni zrobili, że się nawet poszukać nie chce.
A skoro nadal mowa o dźwięku z wydechu, to przypomina mi się odcinek pimp my ride, (usa) gdzie zamontowali komuś pod spodem głośniki, z których wydobywał się dźwięk każdego możliwego silnika, w zależności od ustawień i podpięte to było jakoś tam do pedału gazu, że przy naciśnięciu reagowało tak, że wydawało dźwięk w taki sposób, jakby to był prawdziwy silnik.A tak żartem pisząc, to można by jeszcze do kompletu nagrać łututututu, czyli odcinkę rovera, coby u niektórych silniki dłużej pożyły, a by sobie i tak pofolgowali, bo te głośniki tam dosyć głośno dawały, bo musiały zagłuszać odgłos prawdziwego silnika, siłą rzeczy, bo było by to bez sensu.Nie chce mi się szukać tego odcinka, bo małe szanse, że znajdę.