0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
To zastanów się nad plasti-dipem
wydaje mi się, że szary mat ma prawo fajnie wyglądać na Polonezie, nawet ktoś kiedyś miał Caro Plusa tak pomalowanego.
Nieuchronnie nadchodzą czasy, kiedy to Poldasy bardziej spawać niźli ciąć opłacać będzie się...
kupię kilka puszek w szpraju
A zamiast żarówek w kierunkach masz diody teraz czy jak?
Cytat: Rafał w Styczeń 19, 2014, 20:42:16 pmkupię kilka puszek w szprajuNie ekonomiczne. Ale dla fazy testów masz polski produkt Plasti Lak i ciekawa opcje kolorków http://plastilak.pl/produkty.html
Autko GrzesiekBP, foto by michal235c
Ciekawe radio . Nigdy takiego nie widziałem . Ono ma funkcję nawigacji(spory ekran ma) ?
Ogólnie widzę że tak jak ja nie udziwniasz poloneza i nie bawisz się w jakiś wiejski tunning
Ja zastanawiam się nad montażem podłokietnika między przednimi fotelami bo jeżdże nim na codzień i brakuje mi tego.
Najszybciej się wymienia wtrysk razem z całą obsadą, dwa plastikowe zaczepy i po sprawie Swoją drogą jak w tym było tyle syfu to możliwe że silnik miał cały czas za ubogo benzyny no i sobie stukał. Filtr paliwa wymieniałeś?
Nie odpowiadasz za forum, nie moderujesz go, nie masz statusu klubowicza wiec Twoje zdanie jest nic nie warte.