Nie odpowiadasz za forum, nie moderujesz go, nie masz statusu klubowicza wiec Twoje zdanie jest nic nie warte.
FSO chyba nie przywiazywalo uwagi do zestawiania kolorow tapicerek z kolorami nadwozi
Nie przywiązywali bo obejrzałem setki polonezów na allegro itp. I trafiłem już na każde możliwe zestawienie.
Cytat: KGB w Marzec 27, 2014, 17:02:17 pmFSO chyba nie przywiazywalo uwagi do zestawiania kolorow tapicerek z kolorami nadwozi W prospekcie o plusach, który mam, jest napisane, że kolor tapicerki jest dobierany pod kolor nadwozia Więc teoretycznie jednak przywiązywali
Plusy na pierwszy wypust szły z ta syfiasta czerwoną tapicerką. w roverku złotym 98 rok tez ją miałem
Cytat: Poldi98 w Marzec 28, 2014, 13:27:21 pmPlusy na pierwszy wypust szły z ta syfiasta czerwoną tapicerką. w roverku złotym 98 rok tez ją miałem Nie, na pierwszy wypust szły z welurem Taką tapicerkę miał mój ojciec jak i mój wujek, którzy odbierali w kwietniu 97r pierwsze Plusy. I taką też miałem w Caro swoim z maja 97r. W Atu z grudnia 97 już mam szmelc bordowy.
Wolę "bordowy szmelc" niż szare szmaty w późniejszych rocznikach . Co nie zmienia faktu ,że ten niebieski welur w Plusach był najprzyjemniejszy . W 98 roku montowali oba typy i bordo i welur .