Nie da rady bo radio które planuje nie ma wbudowanego wyświetlacza i wyświetlacz planowałem umieścić pod kratkami nawiewów. A przy okazji nie pasowałoby w deskę (i tak nie do końca stylistycznie pasuje, no ale w panelu będzie wyglądać lepiej).
To, że trzeba ciąć tą poprzeczkę to wiem - nawet wymyśliłem jak ją przenieść niżej, to nie jest żaden problem tak na prawdę.
W dodatku musiałaby ona przytrzymać dodatkowo radio, bo pewnie do najlżejszych nie należy... Ze wstępnych pomiarów wychodzi mi, że mógłbym wywalić popielniczkę a ten suwak góra/dół przenieść pod radio, powinien się zmieścić, a zapalniczka powinna wskoczyć po małych modach w miejsce jednego z przełączników.
Zbadaj najpierw głębokość tego radia, żebyś nie musiał ciąć obudowy nagrzewnicy...
Oczywiście, poprosiłem odpowiednia osobę o wymiary (tzn głębokość) radia i czekam na odpowiedź. O tym czy się zmieści na głębokość myślę od początku, spokojnie. Obudowy nagrzewnicy nie zamierzam ciąć, ale mam patent na wysunięcie na kilka mm całej konsoli do przodu w razie gdyby miało braknąć "troszeczkę".