Namiotowicz ma jednak możliwość zakupu wyżywienia w przystępnej cenie, dostęp do normalnej łazienki etc.
50zł za osobę za kolację i śniadanie to nie jest przystępna cena. Wychodzi 100zł dniówki za wyżywienie na dwie osoby. Więc mało przystępnie.
Jeśli posiłki byłyby NIEOBOWIĄZKOWE to byłoby super jeśli chodzi o cenę.
Inna sprawa że dwuosobowy pokój NORMALNIE W TYM TERMINIE DLA KLIENTA Z CHODNIKA ZE ŚNIADANIEM kosztuje 480zł (dwie doby hotelowe od piątku od godziny 14:00 do niedzieli do godziny 12:00)
Dla zlotowiczów cena 400zł (dwa śniadania + dwie kolacje)
Dla klienta 480zł ( tylko dwa śniadania) Jak widać udało się zaoszczędzić 40zł na osobie, naszym dzielnym organizatorom. Brawo !
Całkowity koszt zlotu dla dwóch osób:
Wersja pokojowa 455zł
Wersja namiotowa 303zł
Plus koszty paliwa.
Wychodzi albo 275zł albo 156zł od osoby za dwudniowy pobyt. Moim zdaniem nie jest to tanio , ani nie jest specjalnie drogo (bywałem w tańszych jak i droższych miejscach)
NA słonnym płaciliśmy po 30-35zł zł od osoby za 3-5 dni i dostęp był tylko do łazienki (ze średnio ciepłą wodą) prądu i pola namiotowego.
Więc warunki raczej spartańskie a mimo to frekwencja była spora.
Więc jeśli kogoś po prostu nie stać- to niech nie narzeka że to takie, to srakie, to termin nie odpowiada i cała masa innych powodów.
Mówie po prostu - nie stać mnie i tyle.
Ja się pewnie pokaże - chociaż plastikiem
czy to jest dużo - czy mało - można się sprzeczać
Co do spania w maju w namiotach - jak pokazuje doświadczenie , słonne odbywało się kilkukrotnie przez 4 lata. Nikt nie narzekał na spanie w namiocie - pomimo że w nocy temperatura spadła raz poniżej zera.
Chętnie skorzystałbym z noclegu w pokoju, i tu cena jest ok (Stówka dniówka) ale konieczność opłaty