Witam wszystkich :D
Ten uśmiech pojawił się po przeczytaniu wszystkich Waszych postów. Stingerek jest moim liderem :D Ogólnie mnóstwo pytań i stękania, nie wiem czemu ma to służyć,najlatwiej mi będzie odpowiedzieć Wam w punktach.
1. Organizatorzy Klub125p FSOAK FSOPTK (czyli ludzie którzy dzięki wspólnym zainteresowaniom stwierdzili "kur..de po co mamy się ciągle rozjeżdżać robić niezależne zloty itp. skoro możemy zrobić jeden wspólny zlot który pozwoli na to że zbierzemy wszystkie nasze cuda w jednym miejscu żeby móc się cieszyć i integrować ze wszystkimi naszymi kumplami?"
2. Prace nad tym zlotem trwały od marca 2014r tak nie pomyliłem dat 2014 i dzięki Waszym kolegom,zarządzającym ptk udało mi się z nimi dogadać!!! Nie tylko mi bo przecież tak samo było z AK. Panie i Panowie idea zlotu nie ma na celu zarabiania na WAS tylko zrzeszenia nas wszystkich i dobrej wspólnej zabawy.
3. Widzę że jest wśród Was kilka osób które potrafią realnie spojrzeć na życie i wiedzą że żeby zorganizować wydarzenie z takim rozmachem jak to, to trzeba za to zapłacić. Nie żyjemy w czasach chłopków małorolnych,gdzie można było pójść podkraść sąsiadowi świnię żeby następnie wykarmić całą swoją rodzinę a następnie pójść do lasu za potrzebą. W sumie to mogę napisać że niestety bo mi też łatwiej by było gdybyśmy nie musieli ponosić takich kosztów że później w ocenie niektórych uczestników "kosimy na nich kasę". Wierzcie mi że cudownie by było wpaść do kogoś na teren,żeby nas przez te 3 dni wykarmił ,ugościł i wziął po dinarze za os ale niestety to nie ten wiek.
Poza tym z samego szacunku do organizatorów tego zlotu nie wypada stękać. Będąc osobą która wie co to empatia, przykro mi że realia przerastają możliwości niektórych potencjalnych uczestników tego zlotu
Ale moi drodzy koledzy i koleżanki,ten zlot jest na tyle wyjątkowy że żeby tam być można odmówić sobie kilka zbędnych wydatków.
Na prawdę dokładamy wszelkich starań żeby był to wyjątkowy zlot na którym będziemy się wszyscy dobrze bawić. No właśnie jeżeli jesteśmy przy tym punkcie to na razie nieoficjalnie zapowiem że chcąc wesprzeć naszą inicjatywę zgłosił się do nas Dj Maju który umili nam czas/pobyt w ośrodku (dokładne info niebawem).
4.Nocleg w aucie/przyczepie,na łódce/na motorze itd kosztuje tyle samo co namiot.
5.Jeżeli chodzi o miejsca w hotelu to postaramy się wywalczyć dodatkowe miejsca
6. REZERWACJAMI POKOI/miejsc namiotowych ZAJMUJE SIĘ KLYSEK1 więc wszystkie pytania proszę kierować do niego
7. Pobyt rodzin. Postaramy się zapewnić atrakcje dla tych starszych jak i młodszych uczestników zlotu więc zapraszamy serdecznie.
9. Koszty
12 zł namiot z możliwością skorzystania z sanitariatu w ośrodku (jeden z pokoi będzie wydzielony dla kilku osób) 15 zł śniadanie (szwedzki stół) + 35zł kolacja (w formie grilla,różne potrawy,niebawem podamy całe menu) Wychodzi 62zł za namiot za osobę za dobę ! pokój z wyżywieniem pokoje wiadomo 200zł/os 1.05-3.05 wydaje mi się że nie ma tragedii.
8. Nie mój cyrk nie moje małpy,ale ze względu na to ze bywam na zlotach FSO PTK proszę Was nie piszcie że to koniec FSO PTK bo chłopaki nam organizują super zloty a w nagrodę dostają od Was kopa w dupę.
Na co dzień nie mam czasu żeby skupić się na forum fso ptk więc zaglądam tu tylko czasem,gdyby ktoś z Was miał jakieś pytania to postaram się odpowiedzieć jak najszybciej,chyba że wyprzedzi mnie jimo,zoltan,mardom albo klysek którzy mają takąsamą wiedzę o tym co się dzieje w temacie zlotu jak ja.
9. aha i miejsc w hotelu nie powinno zabraknąć
Pozdrawiam
P.