Odblask na klapie był przyciemniany jakąś resztką czarnej folii
Niestety nie jestem w stanie sprecyzować co to była dokładnie za folia.
Wszystkie listwy zostały pomalowane na czarny kolor, jak i wszystkie tylne szyby są już przyciemnione, jak pisałam wyżej zdjęcia zostały zrobione zaraz po całym malowaniu, a były dopracowywane jeszcze detale parę dni później, wrzucę nowe zdjęcia jak już go obniżę
Grill zostanie czarny taki jaki jest - ewentualnie chcę wstawić grill z caro minus.
Zestawienie kolorystyczne wg mnie nie jest fatalne, ale to już kwestia gustu. Chciałam, żeby ten polonez był nietuzinkowy i nie był kolejnym "polskim ae86" bo ile można. Ja jestem zadowolona i chyba o to chodzi
Generalnie dobrze się nim jeździ nie narzekam jak na razie, jedyne co mnie denerwuje to wieczne problemy z odpalaniem - jako, że zbiornik i pompa jest do wymiany nie ma ciągle benzyny i jest odpalany na gazie - ale jakoś daję sobie z tym radę.
Czy wystarcza mi 1.6 Gli? Hmmm, chyba nie :D W sumie to ostatnio zaczęłam zastanawiać się nad swapem - ale zanim do tego dojdzie to minie sporo czasu, nie jest to już tania zabawa i trzeba dobrać odpowiedni silnik. Ogólnie to chciałabym częściej korzystać z "zalety" tył napędu, a z tym silnikiem on totalnie nie ma mocy i trzeba czekać aż nadejdzie zima i nasypie śniegu, jak na razie konsultuję z chłopakiem i z kolegą różne możliwości dodania mu trochę więcej mocy bez konieczności wymiany silnika na inny, także zobaczymy jak się sprawy potoczą