0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jaki wynik?
Tylko jeszcze nie wiem jakie maty wygłuszające były by dobre
wierz mi, z perspektywy kogoś kto kilka lat jest na forum, męczące jest ciągłe czytanie o tym samym.
GAZ rzadzi ,GAZ radzi ,GAZ nigdy was nie zdradzi :twisted:
Wymieniłem w Atu regulator napięcia. Wreszcie ładuje jak trzeba.
Cytat: Michał M w Lipiec 19, 2016, 19:56:20 pmWymieniłem w Atu regulator napięcia. Wreszcie ładuje jak trzeba.Kruca! Co ile wymieniacie te regulatory? Ja mam wrażenie , że wymieniam je ciągle. W Atusiu na obrotach ładuje 13,2 (bez pracy wentylatorów chłodnicy) na wolnych wcale. Znalazłem fakturę, w kwietniu wymieniałem ten regulator, ale teraz już nie pamiętam, czy w Carusiu, czy w Atusiu.
Nie odpowiadasz za forum, nie moderujesz go, nie masz statusu klubowicza wiec Twoje zdanie jest nic nie warte.
Cytat: altowiolista w Lipiec 19, 2016, 23:03:53 pmCytat: Michał M w Lipiec 19, 2016, 19:56:20 pmWymieniłem w Atu regulator napięcia. Wreszcie ładuje jak trzeba.Kruca! Co ile wymieniacie te regulatory? Ja mam wrażenie , że wymieniam je ciągle. W Atusiu na obrotach ładuje 13,2 (bez pracy wentylatorów chłodnicy) na wolnych wcale. Znalazłem fakturę, w kwietniu wymieniałem ten regulator, ale teraz już nie pamiętam, czy w Carusiu, czy w Atusiu. Jakiej firmy?
Cytat: mihals w Lipiec 20, 2016, 17:18:33 pmCytat: altowiolista w Lipiec 19, 2016, 23:03:53 pmCytat: Michał M w Lipiec 19, 2016, 19:56:20 pmWymieniłem w Atu regulator napięcia. Wreszcie ładuje jak trzeba.Kruca! Co ile wymieniacie te regulatory? Ja mam wrażenie , że wymieniam je ciągle. W Atusiu na obrotach ładuje 13,2 (bez pracy wentylatorów chłodnicy) na wolnych wcale. Znalazłem fakturę, w kwietniu wymieniałem ten regulator, ale teraz już nie pamiętam, czy w Carusiu, czy w Atusiu. Jakiej firmy? Kupiłem z tej aukcji: http://allegro.pl/regulator-napiecia-alternatora-polonez-caro-plus-i6227111638.html . Na opakowaniu pisze Magneti Marelli.