Panowie, nie musimy nic na szybko, bo to może być na początku kwietnia, ale też i ciut dalej.Będzie ciepło, to będzie milej, jaki problem.Chodzi tylko o to, żeby się dogadać, bo to mi powoli przypomina zmianę miejscówki na ogólnopolskim, kiedy to niektórzy narzekali, że im nie pasuje, bo pewnie nie mieli już "pod oknem". Chodzi też o to, żeby miejscówka była chociaż na 80% pewna, żebyśmy nie dymali po 50/60/70 km w jedną stronę i żeby nas nie wypie*dolili, jak zajedziemy na miejsce.Ja tam nigdy nie byłem, więc nie wiem, ale jeśli jest ktoś w miarę miejscowy, to powinien czuć temat, jak to wygląda.Ja nie myślałem o spocie na "nieswoim terenie" ale skoro chciałoby przyjechać trochę więcej ludzi, to dlaczego nie? Musimy się tylko dogadać, jak to u nas w Polsce.Porozumienie ponad podziałami

Pewnie zauważyliście, że ogólnie, idea spotów, zaczyna wymierać razem z tym forum i nie jest to fajne.I dziwicie się, że ogólnopolskiego nikt nie chce organizować, skoro regionalne każdy ma w dupie.To nawet na forum polskie dostawczaki, organizują co jakiś czas jakieś spoty.Rajd Żuka, czy tam coś.Nie musi to być co tydzień, bo wiadomo, że w tym chorym kraju, trzeba zapier*alać, żeby jakoś żyć, ale raz na pół roku, to by wypadało.Jeden na wiosnę, a drugi, pod koniec lata, lub wczesną jesienią i po temacie.Mało, ale treściwie.