hamulcy
Chyba że OHV się wysra to może jakiś swap na 2.3 R5
Hejty mile widziane
Nie odpowiadasz za forum, nie moderujesz go, nie masz statusu klubowicza wiec Twoje zdanie jest nic nie warte.
akoś tak mam nieodparte wrażenie że do atu tylko pasują odcienie zieleni
Cytat: Kawa94 w Kwiecień 29, 2017, 12:27:15 pmhamulcya co to jest ? Cytat: Kawa94 w Kwiecień 29, 2017, 12:27:15 pmChyba że OHV się wysra to może jakiś swap na 2.3 R5 2.3 turbo z Volvo ?jesli nie i mialoby to byc VR5 szmelcwagena to ono sie wysra przed swapem zanim OHVce zachce sie puscic olej simeringami Cytat: Kawa94 w Kwiecień 29, 2017, 12:27:15 pmHejty mile widziane to moze ja zaczne,najbrzydszy kolor z dostepnych w PN ,jakas blenda z tylu,za szeroko rozstawione kola ,juz nawet nie chodzi o to ze zostana pociete przez blotniki ,ale po prostu smiesznie wygladaja - 1cm węziej kazde i zupelnie inny odbiór by byl
I to się chwali bo dla większości remont sprowadza się do szukania blach w kolorze i ich wymiany
Jak juz to 2.3 NG z Audi
Co do VRek,zgodzę się,w sumie jedyną ich zaletą jest to,że fajnie brzmią,i to chyba wszystko
Koła wystają przez adaptery. Blenda mi się podoba i zostanie.
jak się żydzi na wszystkim to powstają legendy jaki to vr ujowy, ale jakoś nie znam innego silnika który wytrzymuje mocy co vr i kosztuje czapkę gruszek...
a gdy glowna kwestia staje sie nie ile wytrzyma, tylko jak dlugo wytrzyma ?
czy R6 z bmw sa mniej wytrzymale na obciazenia ?
Widziałem już gdzieś na fejsie to atu i powiem tak . Jak dla mnie podoba mnie się . Szacun za wytarganie ze złomu u nas na KRK takich opcji raczej nie ma ;/Zacznę od wymieniania plusów :D-Czarne blachy-Minus i do tego ATU -Fajne aluski-Blenda (witam w teamie w końcu nie jestem sam )-Fajny kolor (bardzo fajnie wygląda on w pełnym oriciarii pod kolor ) z resztą zawsze mi się ten kolor podobał znajomy miał takie caro i zawsze mi się podobało jak było wymyte tym bardziej jak miało czarną blaszkę jeszczeCo do autka widzę że jest przy nim trochę pracy (chyba z tego ci widzę to sierpy chrupie nosek i drzwi) ale jak na poloneza ze złomu nie jest źle w Krakowie to na zlom już trafiają dosłownie druszlaki ...
Jak za 800ł nie mam się do czego przyczepić.Ma smak i wygląd.Robić co gdzie wychodzi i cieszyć się zdrowym Abimexem w atu.
Ta, niech od razu most na dachu umieści. Niektórzy są wyjątkowo zdeterminowani by sprowadzić sprawność swojego samochodu, do poziomu sprawności ich głowy.