Autor Wątek: Forum znowu źle działa  (Przeczytany 202 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wrb#1974

  • Klubowicz
  • Wiadomości: 2294
  • Płeć: Mężczyzna
    • Polonez Caro 1993. FIAT DOHC 1,6 "kwadrat". poległ w mojej obronie, w walce z przeważającymi siłami wroga.
Forum znowu źle działa
« dnia: Czerwiec 23, 2018, 12:49:37 pm »
od wczoraj od godziny 15 forum ledwo działa. strony otwierają się około 3 minuty. w ostatnich dniach zdarzyło się kilka razy że nie istniało w ogóle.
Świat dla wszystkich, Polska dla Polaków. to nie rasizm, to prawo do bycia Panem we własnym Domu.

Offline daniel22

  • Zasiłek z MOPS-u
  • Sympatyk
  • Wiadomości: 1514
  • Płeć: Mężczyzna
    • matiz 0.8 friend, ale szyby w prądzie (drzwi od wersji joy)
Odp: Forum znowu źle działa
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 23, 2018, 14:22:23 pm »
U mnie to samo, z tym, że strony się ładują się czasem po 10 minut. Może serwer siada, albo jedna osoba usilnie go przeciąża  ]:-> <rotfl2>
Użytkownik pontonów KONGER

Offline KGB

  • Sympatyk
  • Wiadomości: 11304
  • Płeć: Mężczyzna
  • Antypartyzant
    • Plus Srebrne Caro
Odp: Forum znowu źle działa
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 23, 2018, 14:30:21 pm »
a myslalem, ze to moj net tak przymula,
jednak net swoja droga, bo ma zwloke w ladowaniu dowolnej strony,
Cytat: Senn#1869
Nie odpowiadasz za forum, nie moderujesz go, nie masz statusu klubowicza wiec Twoje zdanie jest nic nie warte.

Offline mp79

  • Autsajder
  • Sympatyk
  • Wiadomości: 1539
  • Płeć: Mężczyzna
    • truckło
Odp: Forum znowu źle działa
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 23, 2018, 17:59:37 pm »
No, coś było na rzeczy. Myślałem, że to u mnie, jednak inne strony się otwierały.
Co do tematu wątku, wspomnę, iż treść często się rozjeżdża i nie widać nazw użytkowników oraz menu itp.