CyCu#1904,
JA wprowadzalem do CarTestu poldka GSI i wyszlo mu 14.6 do 100 i vmax 164
tylko niedokladnie wpisalem rozmiary karoseri i przelozenie jedynki tak na oko (ale to raczej malo zmieni)
mase dalem 1230kg (70kg kierowca + 25kg bagazu)
dobra a ja wpisalem wsio tak jak ma byc , wyszlo 13 , kombi ma przelozenie tyl z rovera , i duzo zmieni tez jaki ustawisz rodzaj startu HA :!: i tu cie mam

i wyjdzie 13 ! mam tak wszystkie dane wprowadzone ze co do 0.1 pokrywaj? sie dane z danymi z tabelki mrożka , zarówno obroty jak i prędko?ci , w moich obserwacjach tak samo wyszlo :!: dzisiaj specjalnie przeprwoadzalismy próby do 4000 obr/min na kazdym biegu i wszystko jest zgodne z tabelk?/CT, obroty jak i prędko?ci s? zgodne HA :!: :D
[ Dodano: 2006-04-08, 22:49 ]mastah22 masz calkowita racje...
np. dzis ludzie patrzyli na mnie jak na debila bo bylem przed blokiem i rzezbilem przy poldusiu... ale ja mam ich gdzies...
na mnie sie patrzyli jak na idiote jak np. malowałem alusy (w tyammtym roku ) albo zaciski , o siatce i grillu nie wspomne , pewien PERFIDNY BURAK jeb**y który ma astre 1.4 (ale to takie buraki perfidne ze w bloku kapuste kisz?

skur.... kiedys zjebałem ze ?mierdzi

) sie nabijał ale go olewam , a gdyby?cie widzieli miny ludzi jak kupilismy poldka ..... łohhohohoho ..... kazdy ale to każdy reagował tak: " tyle kasy za POLONEZA ( z do?ć dużym zaznaczeniem tego słowa) :!: :?: :!: ale ch*j wbijali?my :D taki burak jeden z drguim mysli ze kazdy polonez to wielkie gówno , widzial/jechal jednym do....bitym egzemplarzem i s?dzi ze wszystkie takie .. skur.... :mad: