śledzik za te felgi masz u mnie plusa, ale nie chodzi mi o rozmiar, tylko o wzór, bo to taki typowy, klasyczny wzór i bardzo przypominają riale. Nawet ten rant dookoła jest. Co do wielkości, to nie wygląda to za dobrze, bo auto z tym kolorem, wygląda tak trochę "łyso", bo nawet brak napisów caro na błotnikach, już robi różnicę. Czarne zderzaki i listwy bardzo kontrastują z tym kolorem, bardzo na niekorzyść. Według mnie, to gdyby był w orciari lakierowanym pod kolor nadwozia, to myślę, że wyglądało by to zajebiście, nie kontrastowało by tak. Białe polonezy są zajebiste, ale plusy, lub caro z lakierowanym, orciari. W innej opcji, nie wygląda to za fajnie. Ale to twoje auto, a to tylko moja prywatna opinia.
Ja nie ukrywam, że nie uznaję innych polonezów, niż w orciari i plusy, bo reszta mi się po prostu nie podoba i to bez względu na kolor, czy też lakierowanie zderzaków. Zderzaki w caro są po prostu brzydkie, ze względu na swój kształt. Orciari je "dopełnia" i wygląda to już jak bóg przykazał. To samo z plusami, zderzaki nie schodzą tak chamsko po skosie do dołu, tylko bardziej łagodnie i nadwozie robi się nieco bardziej "muskularne"
P. S. Nie myślałeś, żeby sobie stworzyć takiego rumaka, jakiego masz w avatarze? Taki biały caro w orciari robi robotę.