Galwaniczny zje ci wszystkie blachy na łączeniach
od kiedy to galwaniczna powloka zjada blachy? raczej przybywa na nich kilka mikronow metalu
Warto kupować z tej strony? Z tego co zauważyłem mają lepszą opinię niż Olkusz?
kupiles juz tego strongflexa? bo ze dwa dni temu wyswietlily mi sie ceny ~140 i za komplet na przod (~180 za tyl), wiec pomyslalem ze tu nie ma nad cym sie zastanawiac i wezme na zapas dwa komplety na przod,
dzisiaj patrze, ze 580pln, wiec albo podniesli ceny po swietach, bo ktos kupil, albo wczesniej wyswietlily mi sie w eurasach
olkusz za to samo chce 430pln, wiec jednak wyraznie taniej (za to samo),
a osobiscie nie widze sensu wymiany wszystkich gumek na poliuretan, wiec moze pojedyncze wyszlyby taniej (nie sprawdzalem)
Natomiast mam pytanie odnośnie sprężyn. Czy warto wymienić na nowe? Może jakiś niższe żeby trochę obniżyć auto?
podstawowe pytanie, skad chcesz wziac te nowe sprezyny?
o ile go gruzow nowe zamienniki mozna kupic za zlotowki, to nowe do PN juz raczej maja ceny w zlocie - a nowa to nadal ta sama sprezyna, ktora masz zalozona,
na nowe to sie zmienia, gdy stare pekaja, o co w PN raczej bardzo trudno,
jezeli chcesz podwyzszyc auto, to ewentualnie mozna sie skusic na sprezyny trupka (14.5mm), ale na podwyzszenie sa znacznie lepsze sposoby,
jezeli chcesz obnizyc, to w gre wchodzi produkt diax technix,
ewentualnie sprezyny z waskiego 13.3mm, na ktorych jednak raczej bedzie mieciutko
I jeszcze jedna rzecz. Kiedyś na Facebooku widziałem że jakiś gościu o kswyce Mleczko oferuje zmodyfikowane dźwignie zwrotnicy które mają poprawić szeroko rozumianą "skrętność ". Stosował to ktoś?
a jak one niby maja dzialac? pamietam, ze byl jakis temat, ale nie pamietam na czym w koncu stanelo, czy to przypadkiem ma byc przerobka do driftu, czyli zegnaj panie Ackermanie