Autor Wątek: stosunek "waszych" KOBIET do waszego autka??  (Przeczytany 51511 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

stosunek "waszych" KOBIET do waszego autka??
« Odpowiedź #200 dnia: Styczeń 25, 2010, 21:22:45 pm »

200sx

• Gość
Cytat: "Grzech#1938"
Cytat: "200sx"
to juz swiadczy tylko o ludziach ktorzy Cie otaczają,i prosibłym o nie mowienie ze kazdy w bmw to taki typ.

A gdzie napisałem, że każdy? A na ludzi, którzy mnie otaczają wpływu nie mam - rozumiem, że Ty masz inaczej i zadbałeś aby w okolicy mieszkali sami sensowni kierowcy?   :mrgreen:  Tylko pogratulować takich możliwości... :wink:
a gdzie powiedziałem ze mnie otaczają sami sensowni kierowcy? ... skonczmy tę jałową dyskusje i powróćmy do tematu  :)

« Odpowiedź #201 dnia: Styczeń 25, 2010, 21:37:43 pm »

Offline banned

• Sympatyk
Istnieje jednakowoż niezaprzeczalny fakt że pewne grupy ludzi preferują konkretne marki samochodów. Ilu dresów jeździ w Polsce Alfami Romeo albo Fiatami? (Pytanie retoryczne.)
Osiągi samochodów FSO fabrycznie mierzone z 5 osobami i 50kg bagażu na pokładzie.
Kupię części nadwozia Polonez Plus kolor 44E

« Odpowiedź #202 dnia: Styczeń 25, 2010, 22:03:16 pm »

simon0203

• Gość
sie kłucicie :D a ja wam powiem tak, pracuje na stacji paliw , spedzam tam 12 h dziennie .
widuje wielu kierowców roznych samochodow, sa ludzie ktorzy jedza BMW, maja piekna kobiete na siedzeniu obok , i potrafia wysiasc powiedziec dzien dobry, do widzenia dziekuje, a sa i tacy, ktorzy przyjezdzaja rozklekotanym polonezem, i nawet nie stac ich na dzien dobry nie wolno oceniac ludzi po tym jakim jedza samochodem...

tyle ode mnie

mam w domu opla fiata i poloneza, z tych trzech marek, ja uwielbiam jedzic polonezem, moj gust.

co do bezpieczenstwa...

kazde auto jest niebezpieczne mialem tico, mam poloneza, i czy tym jedze czy tamtym, zawsze uwazam na drodze ...

« Odpowiedź #203 dnia: Styczeń 25, 2010, 22:04:57 pm »

Offline Konrad

• Sympatyk
Jak już chcecie bawić się w uogólnienia, to mogę tyle powiedzieć(nie licząc tu klubu i forum), że wśród moich znajomych nie widzę osoby jeżdżącej polonezem, takiej z którą bez większego stresu usiadłbym na prawym fotelu i pojechał w dowolne miejsce w Polsce, raczej z niektórymi strach wyjechać z osiedla :) I co z tego, że gościu ma ładnego poloneza skoro w nocy przelatuje przez skrzyżowanie jadąc drogą podporządkowaną 70km/h i nawet nie rozglądając się na boki! Za to mam kolegę w E36(żeby było śmiesznej - bite i to nie jeden raz :mrgreen: ) i temu ziomkowi byłbym w stanie bardziej zaufać :)

Szpanowanie samochodem przed kobietą i brawurowa jazda, to marny pomysł na podryw, chyba że ktoś szuka "blachary". Rozsądne dziewczyny, mające poukładane w głowie szukają raczej facetów, którzy zachowują się w odpowiedzialny sposób, również za kierownicą.  

Co do szybkości, to raczej dostosowuje się nią do warunków na drodze, a nie do klasy samochodu. Może ktoś nie zgodzi ale wydaje mi się, że na trasie typu gierkówka, np E36 albo jakieś inne seryjne "szpanerskie auto" będzie prowadziło się lepiej i lepiej hamowało przy prędkościach około 140km/h niż całkowicie seryjny polonez.
FSO - trzy literki - miliard emocji :D

Polonez Atu '96 1.6 OHV/1.8 K16    01.2008 - 07.2014
Skoda Felicia '98 1.6 8V                  03.2014 - 08.2015
Mazda 626 '00 2.0 16V                   09.2015 - ?

« Odpowiedź #204 dnia: Styczeń 25, 2010, 22:06:54 pm »

Grzesiu793

• Gość
Wtrącę się ja... Bo opel czy BMW to szpanerskie auta można sie bawić robić drifty i szpanować przed dyskotekami a polonez to jest auto do jazdy spokojnej... a nie jakiś golf co rozpędza sie w pięć sekund do setki... to poprostu auto dla młodego pasjonata który został wychowany na polonezie tak jak ja...

« Odpowiedź #205 dnia: Styczeń 25, 2010, 22:12:25 pm »

simon0203

• Gość
hahaha dopiero polonezem mozna szalec, co wy myslicie ze tym autem nieda sie jedzic szybko i szalec ? wierz cie mi ze da sie :)  wiec taka rozmowa i obrazanie uzytkowników BMW , jest bez sensu , kazdym autem mzoesz jechac szybko ...

« Odpowiedź #206 dnia: Styczeń 26, 2010, 22:47:48 pm »

Offline banned

• Sympatyk
Cytat: "Grzesiu793"
Wtrącę się ja... Bo opel czy BMW to szpanerskie auta można sie bawić robić drifty i szpanować przed dyskotekami a polonez to jest auto do jazdy spokojnej... a nie jakiś golf co rozpędza sie w pięć sekund do setki... to poprostu auto dla młodego pasjonata który został wychowany na polonezie tak jak ja...

Co wybitnie udowadnia poniższy film:

http://www.youtube.com/watch?v=dRZ2i5H5Vrs
Osiągi samochodów FSO fabrycznie mierzone z 5 osobami i 50kg bagażu na pokładzie.

« Odpowiedź #207 dnia: Październik 11, 2010, 17:44:20 pm »

Offline Piotr_T

• Sympatyk
    • Audi A6 C6
Moja żona polubiła już mojego poloneza i nie chce żebym go sprzedawał. Zawsze zachwyca się jak sam naprawiam w nim usterki.
Caro Plus 1.6 GLI --> 1.4 GTI 74U - był
Caro Plus 1.4 GTI 23E - był ;(
Audi A6 C6 - tatusiowóz

« Odpowiedź #208 dnia: Październik 11, 2010, 22:28:43 pm »

Offline Bogdan611

• Sympatyk
  • Polonez Caro 1.6 GLi 96'
Apropos marnych osiągów Poloneza,każda osoba co ze mną jeździ to nie jest w stanie uwierzyć że to seryjny Polonez(żeby było wesoło to jeszcze z gazem i z przebiegiem 150k)a ja przeważnie nie kręcę więcej niż 4500obr :mrgreen: Sam byłem w szoku jak można latać OHV na torze widziałem wybebeszone Caro z wałkiem świątka na gaźniku silnik złożony w MP tuning i z zaspawanym mostem naprawdę to latało.
Poloneza chwalić nie trzeba,bo by to było jak wlewanie wody do morza.
OSTERZEGAM PRZED ZLODZIEJSKIMI PRAKYTKAMI T-MOBILE
Pożyczki bez Bik-u,teren Częstochowy zapraszam 797-603-075 lub PW

« Odpowiedź #209 dnia: Październik 11, 2010, 22:34:05 pm »

Michau

• Gość
Cytat: "Bogdan611"
Sam byłem w szoku jak można latać OHV na torze widziałem wybebeszone Caro z wałkiem świątka na gaźniku silnik złożony w MP tuning i z zaspawanym mostem naprawdę to latało.

Powiedz lepiej o wytrzymałości takie jednostki przy upalaniu? Pół roku?  :roll:

« Odpowiedź #210 dnia: Październik 11, 2010, 22:55:05 pm »

Offline Bogdan611

• Sympatyk
  • Polonez Caro 1.6 GLi 96'
Cytat: "Rafał#1951"
Cytat: "Michau"
Sam byłem w szoku jak można latać OHV na torze widziałem wybebeszone Caro z wałkiem świątka na gaźniku silnik złożony w MP tuning i z zaspawanym mostem naprawdę to latało.

Powiedz lepiej o wytrzymałości takie jednostki przy upalaniu? Pół roku?  :roll:

Chyba raczej 1000km  :lol: .

Jak padnie to padnie w sporcie ofiary muszą być,najwyżej się nowy zrobi :mrgreen:
A jeżeli chodzi o stosunek kobiet do aut to:
Do BMW przeważnie mają stosunek że jakiś pusty koleś chce przyszpanować.
Ja miałem Trabanta to wiele razy słyszałem żeby sprzedać to brzydkie pudło :roll:
A jeżeli chodzi o Poloneza to sam jestem zaskoczony pozytywnym nastawieniem kobiet do tego pojazdu :mrgreen:

[ Dodano: 11 Paź 2010 23:02 ]
A jeżeli chodzi o BMW to szkoda mi tych aut,bo to są dobre auta tylko że padły ofiarą popularności i krążą opinie że 5 i 7 gangsterzy jeżdżą,3 łebki co się chcą wyszaleć  a prawie każde auto straszy marnym stanem i mniejszym lub większym wieś tuningiem :D
Poloneza chwalić nie trzeba,bo by to było jak wlewanie wody do morza.
OSTERZEGAM PRZED ZLODZIEJSKIMI PRAKYTKAMI T-MOBILE
Pożyczki bez Bik-u,teren Częstochowy zapraszam 797-603-075 lub PW

« Odpowiedź #211 dnia: Październik 11, 2010, 23:03:31 pm »

Offline centurion

• Sympatyk
Moje bajtle mają frajdę jak posiedzą ze mną przy PNie, wtedy moja baba też nie marudzi. Ale jak od czasu do czasu zobaczy jakiś rachunek albo odbierze przesyłkę z częściami do PNa to się gotuje i zaczyna sie że w nią to tyle nie inwestuję - wtedy trzeba sięgnąć do portfela i dać na waciki  :mrgreen:
Zawsze jej tłumaczę że Auta i motory sa lepsze, bo nawet dwa w garaży nie pobiją się o ciebie i nawet mokre na deszczu są dalej piękne  :mrgreen:
Caro minus odbudowa na wypasie. Części na stanie czas na pakowanie.

« Odpowiedź #212 dnia: Październik 12, 2010, 10:23:36 am »

Offline GRAND

• Nowicjusz
Zawsze gdy umawiałem się z dziewczynami nigdy nie spotkałem się ze skargami na moje auto - zawsze wsiadały i były szczęśliwe, że nie muszą szorować z buta. :D

Raz tylko spotkałem się z zarzutem "Kupiłbyś sobie jakiegoś Golfa, bo Polonezem to wstyd jeździć...", ale to była grubra blond-blachara, którą puknęło 30 łebków, a ja jej mordę zobaczyłem dopiero dużo później na jednym z portali społecznościowych. Fuuu... :P
Przeląkłem się i wybaczyłem - w końcu, że głupia to nie jej wina. xD

« Odpowiedź #213 dnia: Październik 12, 2010, 10:48:43 am »

MarcinVK

• Gość
Ja nie wiem co one mają z tym golfem, usłyszałem podobny tekst, a jak powiedziałem, że nigdy Golfa to powiedziała "gustu to Ty nie masz"  :D  
Raz też pojechałem do jednej pierwszy raz, to na dzień dobry usłyszałem od niej i je koleżanek "o Boże Polonez!" plus zniesmaczona mina, ale to było pierwsze i ostatnie spotkanie, zwykła małoletnia blachara.

Miałem jedną taką poważniejszą, to nie narzekała, nawet mi mówiła, żebym Polonezem przyjeżdżał, twierdziła, że jest bardzo wygodny z tyłu  8) i że podoba jej się, że tak dbam o niego, bo koledzy ze szkoły mają "lepsze" samochody i nowsze, a wyglądają dużo gorzej od mojego Poldka. Fajna była, ale z powodu zbyt dużych nieporozumień czar prysł  :wink:

« Odpowiedź #214 dnia: Październik 12, 2010, 11:05:35 am »

Offline GRAND

• Nowicjusz
Cytat: "MarcinVK"
Ja nie wiem co one mają z tym golfem, usłyszałem podobny tekst, a jak powiedziałem, że nigdy Golfa to powiedziała "gustu to Ty nie masz"  
Raz też pojechałem do jednej pierwszy raz, to na dzień dobry usłyszałem od niej i je koleżanek "o Boże Polonez!" plus zniesmaczona mina, ale to było pierwsze i ostatnie spotkanie, zwykła małoletnia blachara.

No a co Ty chcesz? Tata wszystko sponsoruje, koledzy biorą fury od rodziców i są cwani - liczy się to, że mamy Poldki i sami potrafimy o nie zadbać i je utrzymać. :D

Cytuj (zaznaczone)
Fajna była, ale z powodu zbyt dużych nieporozumień czar prysł  

To tak jak u mnie... 8)

« Odpowiedź #215 dnia: Październik 12, 2010, 15:19:53 pm »

Offline sova

• Sympatyk
  • wychowany na tylnym napędzie
    • PN Coupe--> home made
moja już czasem sie gotuje jak wracam o 23 z garażu :-)
FSO Motoklub Polska---> www.fsomoto.xip.pl
Mercedes C180 Esprit kombi
Historia mojego PN 1,4 Coupe zaczyna się tu ->www.fsomoto.xip.pl/forum/viewtopic.php?t=1143&postdays=0&postorder=asc&start=360

« Odpowiedź #216 dnia: Październik 12, 2010, 16:27:58 pm »

Offline Roofi

• Sympatyk
  • Psuj ...
    • Był C+ 2000r 2.0 i.E.
Moja "mery" mówi, że przynajmniej wrażenia są z jazdy poldkiem ;)

« Odpowiedź #217 dnia: Październik 12, 2010, 18:29:53 pm »

Offline banned

• Sympatyk
krążą opinie że 5 i 7 gangsterzy jeżdżą,3 łebki co się chcą wyszaleć a prawie każde auto straszy marnym stanem i mniejszym lub większym wieś tuningiem :D

Bo to jest prawda, jeżdżą jak wariaci, auta się rozłażą na oczach, wjeżdżają na zderzak, oślepiają, jeżdżą z przepalonymi światłami w nocy (!) , jeden mnie gonił ja wariat jak w zimie wieczorem na plac przyjechałem poszaleć i wtedy już w panikę wpadłem bo gość włączył długie, siedział kilka centymetrów za mną, już myślałem że mnie chce zabić bo mu wjechałem jak morderstwo popełniał, rozbiłem się przez tego ćwoka i myślałem że już po mnie ale okazało się że on tylko własnego mieszkania niema no ,a plac to odludne miejsce :lol:  

Cytat: "MarcinVK"
usłyszałem podobny tekst, a jak powiedziałem, że nigdy Golfa to powiedziała "gustu to Ty nie masz"

To powiedz De gustibus non est disputandum. A w ogóle to nie wiem co ludzie widzą w Golfie, takie tanie kwadratowe G które Polonez bije pod wieloma względami.

Porządnym dziewczynom nie robi różnicy to czym się jeździ, co najwyżej przy podwózce jest ważne żeby w środku było w miarę czysto i nie wyglądało na to że się pojazd rozpadnie.

« Odpowiedź #218 dnia: Październik 12, 2010, 18:33:19 pm »

Offline krzychumy4

• Sympatyk
Co do mojej byłej to sceptycznie podchodziła do mojego Poldka (jak wsiadała to zawsze komentarz negatywny musiał być) już się jej marzyło o Audi lub innym zachodnim syfie(!) a Poldka żebym sprzedał lub się go pozbył. Doszedłem w krótkim czasem do wniosku że jest niestety pustą blacharą, tak więc sorry bambimo :P:P:P

Święte słowa ;P + też zalać go, nawet do pełna ;)
Cytuj (zaznaczone)
Tata wszystko sponsoruje, koledzy biorą fury od rodziców i są cwani - liczy się to, że mamy Poldki i sami potrafimy o nie zadbać i je utrzymać. :D

« Odpowiedź #219 dnia: Październik 12, 2010, 18:47:45 pm »

Offline banned

• Sympatyk
Cytat: "krzychumy4"
już się jej marzyło o Audi

Te auta są stylistycznie tak ciekawe że lepiej popełnić samobójstwo niż na nie patrzeć. Zero gustu :wink: