Odno?nie czasu montarzu to powaga 3 godziny, Pierwszego dnia położyłem wszystkie przewody w aucie i to zajeło najwięcej czasu, przeci?nięcie wszystkich przewodów z przodu, centralka jest przykręcona od tyłu do schowka, przewód od lewych drzwi przeci?gnełem za licznikiem (trzeba było go odkręcić) i sztywnym drutem przeciagnięty dalej, tył (wykorzystane firmowe przelotki w drzwiach) odkręciłem progi odsunołem dywanik i ułozyłem wszystko, ładnie skręcone i elektryka była przygotowana, faktem jest jeżdziłem bez boczków, ale tylko do pracy następnego dnia i z powrotem. na drugi dzień zabrałem się za mechaniczn? czę?ć, jak zobaczyłem na drzwi to wszystkie otwory s? już przygotowane więc problemu z wierceniem nie było... montarz i podł?czenie, sprawdzenie czy działa poprawnie, i samo działanie ok. to był koniec montarzu... Przyznaje że na sam? regulację ale tylko tyłu przeznaczyłem może 10 minut, plus założenie boczków 15-20. tak więc je?li policzymy montarz plus regulację plus założenie boczków to wyjdzie na niecałe 4 godziny...
:D 8)
Pozdrawiam